RoKi keltainen - SoPa E1

Rovaniemi

E1 kauden päätösturnauksessa RoKin joukkueita vastaan

E1 lähti hyvällä asenteella RoKi keltaista vastaan, kokoonpanossa oli 1+9 pelaajaa.

Rokin ensimmäinen hyökkäys, hieno yksilösuoritus Rokin pelaajalta ja kiekko repussa jo ajassa 0:22. Pojat heräsivät samantien peliin mukaan ja saatiin aikaan tasainen ottelu jossa tilanteita luotiin molempiin päätyihin, maalivahdit pitivät kuitenkin maalimäärät pienenä. RoKi onnistui maalinteossa vielä kaksi kertaa, SoPan tyytyessä tolppien kilistelyyn. Lopputuloksena isäntäjoukkueen 3-0 voitto. Rangaistuksia jaettiin kokonaiset 9 kpl, joista mainittakoon SoPan Sampon loukkaantumiseen johtaneesta taklauksesta Rokin pelaajalle langetettu 5+20.

Torjunnat: RoKi 15, SoPan Kasperi Karppinen 20.

Muutaman minuutin tauko, nuoremmasta E:stä kannustusjoukoissa ollut pelaaja kaveriksi kokoonpanoon ja kohti kauden viimeistä ottelua..

Deja-vu, ajassa 0:11 RoKi 1-0 johtoon hienosta yksilösuorituksesta. Herätys Sopan pojille, siirretyn rangaistuksen aikana #20 Tuomas Siirtola tasoitti, pelikellossa 0:50. Hyvää peliä molemmilta joukkueilta mutta RoKi onnistui viimeistelyssä ja maalinedustahässäköissä paremmin, ensimmäinen erä 6-1. Toisessa erässä sama tahti jatkui, lopputuloksena RoKin voitto 11-3. Sopalaisittain päivän hienoin hetki oli Tuomas Siirtolan ja Cristian Lintulan 2-1 hyökkäys josta pojat taiteilivat kauden ehkä hienoimman maalin. Kolmannen maalin Rokin verkkoon taiteili Tuomas Haverinen

Torjunnat: RoKi 9, SoPan Kasperi 16

E1 -junioreiden kausi oli kaikinpuolin mielenkiintoinen, välillä koettiin maukkaita voittoja, välillä taas kirveleviä tappioita! Harjoituksissa porukka kulki aktiivisesti ja pelireissuille saatiin yleensä kolme hyökkäysketjua mukaan. Muutama uusi pelaajakin saatiin remmiin mukaan ja kaverit ovat ottaneet hienosti paikkansa joukkueessa! Harjoitukset jatkuvat hallin sulkeutumisen saakka ja pojat pelaavat tulevallakin kaudella SoPan riveissä. Mihin sarjaan mennään, sen aika näyttää...

E-juniorit kiittävät kaudesta kaikkia tukijoita, vanhempia, yleisöä ja kaikkia muita toiminnassa mukana olleita!