SoPa E 06/E 07, E1 AA

SoPa E2 - RoKi keltanen

Sodankylä

E2 kohtasi kaksi Rokin joukkuetta

Vuoden viimeisessä turnauksessa SoPan pojat kohtasivat kaksi Rokin joukkuetta, ensimmäisessä pelissä vastassa oli Roki sininen.

Puolen minuutin pelin jälkeen oli jo kaksi merkintää pöytäkirjassa, SoPan jäähy ja Rokin maali.

Seuraava maali kaupunkijoukkueelle ajassa 11.00, maaleja Roki taiteili pelissä yhteensä 7. Sopan ainoasta maalista vastasi Veikka Koskelo, syöttäjänä Jere Peltonen. Lopputulos 1-7.

Välillä kovassakin kiekkosateessa SoPan maalinsuulla oli Lenni Ylitalo joka torjui 17 kertaa, Rokin torjunnat 13.

Päivän toiseen otteluun lähdettiin iloisella ilmeellä ja hyvällä asenteella, vastassa Roki keltainen.

Molemmat joukkueet puolustivat hyvin ja maalintekopaikoille oli vaikea päästä, ensimmäinen erä olikin maaliton. Toista erää ehti kulua 32 sekuntia kun Aleksi Korpikoski näytti taistelijanluonteensa ja runnoi kiekon väkisin maaliin, syöttöpiste Eino Seppäselle. Erä oli SoPan hallintaa mutta kiekkoa ei enää saatu lukuisista tekopaikoista huolimatta reppuun. Roki onnistui kertaalleen ja lopputuloksena tasapeli 1-1.

Torjunnat Sopan Lenni Ylitalo 13, Roki 20.

E2 jää pelien osalta hyvin ansaitulle joulutauolle, treenejä jatketaan kuitenkin normaalisti. Seuraavat sarjapelit pelataan 20.1.2018 Sodankylässä.