SoPa F 08, F1 Leijonaliiga

Pantterit, KiPs, TuKi - SoPa

Lappi-areena hh2

F1-junnujen voitokas pelireissu

Fi-junnut kävivät Rovaniemellä pelaamassa samoja vastuksia vastaan, kuin kotihallissa viime kuussa. Kotona saatiin voitto vain TuKista, mutta nyt junnut päättivät näyttää mitä oikeasti osaavat. Ehkä edellisillan edustuksen pelin tiukka häviö myös sisuunnutti pojat ja taisteluintoa riitti viimeiseen sekunttiin asti. Ensimmäinen peli oli Panttereita vastaan. Kahden minuutin pelin jälkeen SoPa avasi maalihanat ja sen jälkeen maaleja tuli tasaiseen tahtiin vielä 8 kertaa. Maalilla tällä kertaa pelannut Veikka Koskelo torjui hienosti ja omassa päässä soi vain kolme kertaa. Pantterit kaatuivat 9-3!

Parin minuutin tauon jälkeen vastassa oli KiPs. SoPa hallitti peliä koko 40 minuuttia tehtaillen 7 maalia. Veikallakin oli silti töitä, kun välillä puolustus unohtui, mutta loistavat torjunnat jatkuivat ja vain yksi kiekko löytyi Veikan takaa. Peli päättyi 7-1.

Kolmas ja viimeinen peli pelattiin TuKia vastaan. Ensimmäinen erä oli pitkään maaliton, kunnes TuKi sai avausmaalin. Väsymystä oli jo havaittavissa mutta periksi ei annettu. Ensimmäisen erän viimeinen vaihto ja valmentaja pyysi tekemään pari maalia. No, pojat teki ja toiseen erään päästiin johtoasemissa. Toisessa erässä ei vastustajalle annettu enää maalinteko mahdollisuuksia ja kun TuKin verkko soi kolme kertaa niin lopputulos oli 5-1 SoPalle.

Mahtava reissu! Kiitos pojat, valmennusjohto, huoltaja ja vanhemmat. Kahden viikon päästä pelit jatkuu jälleen Rovaniemellä.