SoPa E 06/E 07, E2 AA

KeKi - SoPa E2

Kemijärvi

E2 kahdella vaihtomiehellä Kemijärvellä

E2 -junnujen rivit kävivät harvoiksi flunssa-aallon takia ja turnaukseen lähdettiin antamaan kaikkensa vain seitsemällä kenttäpelaajalla! Peliaikaa siis jokainenhan tulisi saamaan vähintään tarpeeksi ja kukaan ei moittisi pitkäksi venähtäneistä vaihdoista..

KeKiä vastaan otettiin yhteen ensin. #71 Matias Lintula vei SoPan 1-0 johtoon jo ajassa 0:33 #83 Veikka Koskelon syötöstä, peli jatkui ja 5:59 #21 Jonni Siirtola 2-0, syöttäjänä taas sama mies, #83 Veikka Koskelo. SoPa hallitsi peliä ja maaleja tehtiin vielä yhteensä 3kpl: #71 Matias Lintula ja #21 Jonni Siirtola toistamiseen sekä #16 Jere Peltonen kertaalleen. Lopputuloksena SoPan voitto 2-5! Torjunnat: SoPan Eino Seppänen 8, KeKi 18.

Vartin tauko ja pieni tankkaus ja taas kaikki 8 olivat intoa täynnä haastamaan kovaa Kuusamon Pallokarhujen porukkaa!

Nyt oltiin väkisin puolustusasemissa kun vastustajalla oli yli 2 kentällistä liukasliikkeisiä pelaajia . Pelattiin tarkkaa puolustuspeliä ja 7 minuutin kohdalla tuli palkinto, #16 Jere Peltonen läpiajoon ja SoPa 1-0 johtoon. Jalat painoivat ja väsy yritti väkisin iskeä mutta pojat tsemppasivat toisiaan ja vaihto kerrallaan pelattiin minuutteja pois pelikellosta, 3 sekuntia ennen erätaukoa Pakan tasoitus. Toisessa erässä iski läpi taas #16 ja tilanteeksi 2-1, minuutti tästä ja PaKa taas tasoihin. Hienon maalivahtipelin ja koko joukkueen mahtavan venymisen ansiosta voitolta tuntunut 2-2 tasapeli, hyvä Pojat! Torjunnat SoPa Veikka Koskelo 21, PaKa 11.

Viikon kuluttua pelit jatkuvat Lappi Areenalla, toivottavasti vitamiinit tehoavat ja SoPa saa taas kaksi kentällistä pelaajia mukaan!