SoPa E 06/E 07, E1 AA

Pantterit - SoPa E1

Kittilä

E1:llä kovaa peliä Kittilässä

SoPan E1 juniorit kävivät sunnuntai-iltana Kittilässä ottamassa mittaa kotijoukkue KiPS:stä ja Napapiirin Panttereista.

Ensimmäinen ottelu Panttereita vastaan alkoi hieman puolustusvoittoisesti, mutta kun jalat saatiin lämpimiksi, niin vauhtia riitti molempiin päihin. Pantterit onnistuivat maalin teossa ensimmäisessä erässä kaksi kertaa, minkä jälkeen SoPan Kasperi Karppinen torjui loput maalille saakka tulleet vedot. Toisen erän alussa Cristian Lintula pääsi läpiajoon ja runnoi kiekon Panttereiden erinomaisesti pelanneen maalivahdin selän taakse. Tasoitusta haettiin viimeiseen saakka erinomaisella pelillä, mutta lopulta taululle jäivät lukemat 2-1 Panttereiden hyväksi. Tsempparina palkittiin erinomaisesta taistelusta puolustuksessa Anttu Kemppainen.

Toinen ottelu KiPS:a vastaan alkoi samoissa puolustuksellisista tunnelmissa kuin Pantteri-ottelu. Ensimmäisessä erässä KiPS ehti jo 3-0 karkumatkalle, ennen kuin hyökkäyspäähän alettiin saada liikettä. Ajassa 10.22 Sampo Pikkuhookana teki läpiajosta ensimmäisen maalin ja heti perään toisen samanlaisen ajassa 11.17. Ensimmäinen erä päättyi kuitenkin 4-2 KiPS:n vielä taiteillessa yhden osuman.

Toinen erä oli SoPan hallintaa, mistä kertoo maalivahtien torjunnat, kun SoPan Kasperi Karppinen torjui 5 kertaa niin KiPS:n kollegalle torjuntoja kertyi peräti 16. Läpiajoja nähtiin usealta pelaajalta, mutta verkkoon asti vedot eivät valitettavasti päätyneet. Ajassa 16.19 Jere Peltosen kova lämäri siniviivalta vilahti maaliin ja ajassa 17.39 oli Sampo Pikkuhookana jälleen irti maalin arvoisesti, syöttöpisteitä tästä ottelusta ei jaettu. KiPS pääsi kuitenkin erän lopussa vielä yllättämään SoPan pojat tehden kaksi maalia ja niin todella hyvän ottelun pelannut SoPan joukkue joutui toteamaan karvaan tappion lukemin 6-4.