SoPa Edustus, Lappi liiga

SoPa - KeKi, Kemijärven Kiekko  1 - 12

Sodankylä

Kekin vauhti oli liikaa Sopalle

Sopa oli lauantaina peliin saanut kerättyä rosteriinsa kolme hyökkäys vitjaa ja viisi puolustajaa, sekä kaksi maalivahtia. Kekillä mukana kolme hyökkäys vitjaa ja kaksi paria puolustajia. Keki on hallinnut alkukauden mielenvikaisesti Lappi Liigaa, joten helposta vastustajasta ei ollut kysymys. Sopan asetti maalinsa varusmiespalveluksensa juuri aloittanut Samu-Matti Lahdenperän.

1. erä alkoi ja niin alkoi myös Kekin myllytys, ei kerinnyt kulua kuin reipas puoli minuuttia ja tilanne 0-1.Tätä samaa rataa jatkui viisi minuuttia ja tilanne 0-4. Kekin maalinteko näytti kovin helpolta ja Sopa oli täysin jumissa. Ajassa 05:37 kotijoukkue otti aikalisän ja vaihtoi maalivahdin. Martti Kalliokosken oli aika kokeilla miten kiekot tarttuu, Sampe vaihtoo ja viltin alle. Sopa saikin aikalisästä hieman otetta peliin, mutta ajassa 6:40 vastustajan Joonas Wedman karkasi alivoimalla ja tilanteeksi 0-5. Samainen Wedman lienee saa palkkaa pisteiden teosta koska niin ahneesti tilastoissa vilisee. Erän loppuun erinomaista kautta pelaava Matias Neitola pääsi vastustajan hyökkäysalueella pisteiden väliin ja laukoi tilanteeksi 1-5 ajassa 19.09. Sopan pelaajat taisivat henkisesti olla jo juomassa mehua erätauolla kun Ivalon lahja Kemijärvelle eli Juho Vilppola kiskaisi ajassa 19:46 tilanteeksi 1-6.

2. erä aikana kotijoukkue oli pahasti alakynnessä ensimmäiset kymmenen minuuttia. Tilanne näkyi myös taululla 31.44 ja tilanne 1-11. Ensimmäisessä erässä maalin vaihdettu Kalliokoski loukkasi torjunta tilanteessa lonkkaansa ja uunin komennettiin viltin alle käpertynyt Lahdenperä. Toisen erän puolivälistä alkaen kotijoukkue pääsikin väliajoin luomaan hyviä paikkoja vastustajan maalille, mutta Kekin veskari oli mies paikallaan. Lahdenperä pääsi myös hyvin peliin mukaan ja esitti mojovan nipun komeita koppeja. Erä tauko alkaa ja tilanne 1-11.

3. erää väritti rangaistukset, Kekin pelaajan Joni Pyhäjärven maila nousi Teemu Mikkolaan nenään ja punanen yksitoistahan se sieltä rupes valumaan. Tästä hyvästä Pyhäjärvi ulos ja tilanteen seurauksena tunteet kuumenivat myös Sopa leirissä niin että jäähyjä jaettiin myös kotijoukkueelle. 3.erän ainoasta maalista vastasi Keki ja Wedman. 3. erä taisi kaikenkaikkiaan olla sellaista pelin pois pelailua. Summeri soi ja Keki vei pelin suvereenisti 1-12.

• Parempi joukkue voitti, siitä asiasta ei kahta sanaa.
  • Sopan veskojen torjunnat yhteensä 39.
  • Katsojia 126, joka keskiarvon alapuolella. Tarvis saada lisää kannustavia ihmisiä halliin.

Nostot ottelusta

• Sopan kolmas kenttä Helppikangas - Salminen - Siekkinen
    • yksinkertaista perusvarmaa hoki duunia
  • # 20 Juhomatti Asiala säväytti nopeuttaan pariin otteeseen
  • Kekin taitavat yksilöt
    • jos näille miehille paikan antaa, verkko venyy.

Lappi Liigan sarjataulukko 22.1.2018

Kiitos kannattajille, ottakaa seuraavalla kerralla pari kaveria lisää mukaanne hallille.

Seuraava peli Sopalla YKIn vieraana lauantaina 27.1.2018 Rovaniemellä.

Kotona ressuhallin suojassa seuraavan kerran lentävät ässät taistelee 3.2.2018 kun vastaan tulee länkkäri kylän ahmat eli KIPS Kittilästä.

Tilastot

1 - 12

KeKi, Kemijärven Kiekko
1 - 60 - 50 - 1
19'MaaliNeitola Matias
19'MaalisyöttöSiekkinen Rico
19'2. maalisyöttöHelppikangas Juho
19'Jäähy: 2 minHarju Joonas
21'Jäähy: 2 minAsiala Juhomatti
50'Jäähy: 2 minKurkela Kurtsi
50'Jäähy: 2 minNieminen Juho
56'Jäähy: 2 minLaine Joni
59'Jäähy: 2 minNeitola Matias