Tuki - SoPa E1

Ivalo

E1 Ivalossa

SoPan E1-juniorit avasivat kautensa Ivalon turnauksessa.

Kauden avauspeliin saimme vastaamme isäntäjoukkue Tunturikiekon. Peli olikin vauhdikas, tilanteita saatiin luotua tiuhaan tahtiin molempiin päätyihin. Ensimmäinen erä oli erittäin tasaista, hyvää peliä. Erätauolle mentiin kotijoukkueen johtoasemassa 1-0. Toisessa erässä Tuki pääsi paremmin alueelle ja hyville maalintkopaikoille, taiteillen peräti 6 maalia läpiajoista ja näiden jälkitilanteista. Sopan ainoasta osumasta vastasi Sampo Pikkuhookana, Cristian Lintulan vapauttaessa hänet läpiajoon.

Lopputuloksena 7-1 Tukille.

Maalivahtien torjunnat: Tuki 20,Sopan Lenni Ylitalo 21

Toiseen otteluun saimme vastaamme Kittilän Palloseuran. Vauhtia riitti ja mustelmilta ei tälläkään kertaa säästytty! Ensimmäisen maalin taiteili Sampo Pikkuhookana ajassa 12.38 mutta Kips rankaisi reilun minuutin kuluttua kahteen kertaan ihan peräkkäin. Heti erätauon jälkeen Sopa joutui rikkomaan rangaistuslaukauksen arvoisesti, SoPan maalia vartioineen Veikka Koskelon varma torjunta kuitenkin säästi takaiskumaalilta. Sampo maalasi vielä kertaalleen Akseli Karppien syötöstä Kipsin värkätessä vielä 3 maalia toisessa erässä. Lopputuloksena 2-5 tappio.

Maalivahtien torjunnat: Kips 18, SoPan Veikka Koskelo 16.

Peleissä oli paljon hyviä elementtejä mutta valmentajat löysivät muutamia selvästi kehitettäviäkin asioita.

Seuraavan turnauksen E1 -joukkue pelaa 8.10. kotihallissa, tervetuloa kannustamaan!