PosPy - SoPa E1

Posio

E1 vieraili Posiolla

Päivä aloitettiin ottelulla Kekiä vastaan.

Ensimmäinen erä mentiin Kekin lievässä hallinnassa, tilanteita saatiin kuitenkin luotua molempiin kenttäpäätyihin. Kekin pelaajien viimeistely oli kuitenkin paremmalla tasolla ja erätauolle mentiin Kekin johtoasemassa 3-0. Valmentajan ohjeet toiseen erään menivät perille ja kun erää oli pelattu vajaa 2 minuuttia oltiin jo tasatilanteessa 3-3! Erän hallinta oli SoPalla ja maaleja tehtiin tasoituksen jälkeen vuorotellen, kekin voittomaali 6-5 syntyi vain 50 sekuntia ennen loppusummeria.

Sopan maaleista vastasivat Joona Mäkelä, Tuomas Siirtola x 2, Sampo Pikkuhookana ja Cristian Lintula. Syöttöpisteet Sampolle x 2 ja Cristianille x 1.

Torjunnat Sopan Kasperi Karppinen 22, Keki 15

Päivän toinen ottelu pelattiin isäntäjoukkue Pospya vastaan.

Cristian Lintula vei Sopan johtoon ajassa 07.02, Pospyn tasoittaessa parin minuutin kuluttua. Pospy maalasi toisen erän alussa ja heti perään Sampo Pikkuhookana tasoitti Cristian Lintulan passista. Sampo oli taas perin minuutin kuluttua pahanteossa vastustajan maalilla, läpiajosta tilanteeksi 2-3. Peli aaltoili molempiin päätyihin, hallinnan oltua kuitenkin Sopan pojilla. Pari minuuttia ennen loppusummeria Pospyn pelaaja pääsi läpiajoon ja tasoitti loppulukemiksi 3-3.

Torjunnat Sopan Kasperi Karppinen 10, Pospy 20.

Posiolla pelattiin tasaiset pelit, tästä on hyvä jatkaa kohti 3.12. Lappi Areenalla pelattavaa seuraavaa turnausta.