SoPa E 06/E 07, E2 AA

SoPa E2 - RoKi keltainen

Kemijärvi

E2 aloitti syysloman Kemijärvellä

SoPan E2 juniorit kohtasivat ensimmäisessä ottelussa RoKi keltasen. Alku näytti tasaiselta ja tilanteita oli molemmissa päissä. RoKi sai tehtailtua hieman onnekkaastikin 3 maalia ensimmäisessä erässä, kiekon kimpoillessa omienkin mailoista ja luistimista maalivahti Lenni Ylitalon taakse. Toisessa erässä RoKi osui vielä neljännenkin kerran ennen kuin hienon läpiajoon päätteeksi ajassa 19.57 Joona Mäkelä avasi SoPan maalitilin. Ajassa 28.56 Veeti Mäki pääsi lähes identtiseen tilanteeseen, eikä hänkään erehtynyt, vaan laukoi SoPan toisen maalin. RoKi kuitenkin laukoi vielä viime sekunneilla loppulukemiksi 2-5. Lenni Ylitalo torjui maalissa 11 kertaa.

Toisessa ottelussa otettiin mittaa RoKin sinisestä joukkueesta. Ottelu alkoi SoPan painostuksella ja ajassa 4.27 Joona Mäkelä taiteili jo toisen osumansa RoKin verkkoon. RoKi pääsi hiljalleen peliin mukaan ja alkoi kova kamppailu SoPan päädyssä, jossa SoPa joutui antautumaan kolmesti. Ajassa 10.36 Mäen veljekset tasoittivat pelin, kun Veeti syötti ja Otto viimeisteli. Erän lopussa RoKi karkasi kuitenkin vielä yhden maalin etumatkalle.

Kun toista erää oli pelattu 2.44 tasoitti Aleksi Korpikoski Jere Peltosen syötöstä tilanteen 4-4:n. Tämän jälkeen maaleja juhlittiin vain SoPan päädyssä, kun RoKi tuli kovaa ja välillä puolustus joutui jopa rankkarin arvoisesti rikkomaan. Lenni Ylitalo selvitti tiukan paikan, mutta myllytys oli niin kovaa, että RoKi sai kiekon reppuun vielä neljä kertaa, ottelun päättyessä 4-8. Lenni Ylitalolle 18 torjuntaa.

E2 pelaa ensimmäisen kotiturnauksensa su 29.10. Tervetuloa kannustamaan pojat voittoon!!