Huikea kotiotteluputki!
Julkaistu: 19.06.2015 00.00

Huikea kotiotteluputki!

Edustus pelasi kesäkuussa kolme kotiottelua ennen juhannusta ja voitti kaikki huikealla maalierolla 25 tehtyä ja 3 päästettyä maalia. Joukkueen pelaaminen sujuu sekä puolustus- että hyökkäyssuuntaan. Joukkuepuolustus on hioutunut erittäin tehokkaaksi, mistä on osoituksena 6 ensimmäisessä sarjaottelussa päästettyjen maalien määrä. Vierasotteluissa joukkuetta vaivasi hyökkäyspään tehottomuus, mutta taktisilla ja pelillisillä muutoksilla on saatu tehoja.

Menestyvä joukkue luo menestyviä yksilöitä, josta on esimerkkinä joukkueen nuorison ja junioreiden loistavat otteet kentällä. Kokeneiden pelaajien tuki näkyy nuorten otteissa. Tällä hetkellä joukkue on erittäin hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta!

Juhannustauolle siirrytään Sopan ollessa sarjassa 2. Seuraava ottelu pelataan Kemissä 27.6. Todellinen mittari tulee vastaan sunnuntaina 5.7 klo 15, kun Sodankylään saapuu sarjaa vakuuttavasti dominoiva FC Muurola. Todella tarpeeseen siis tulee ns. 12. pelaaja eli yleisö. Terveruloa kannustamaan Sopaa!

Seuran uusimmat