Santa Claus Cup 1.7.2015
Julkaistu: 04.07.2015 00.00

Santa Claus Cup 1.7. - 3.7.2015.

Ensimmäinen turnauspäivä alkoi Rovaniemen keskuskentällä ottelulla KP55-SoPa. SoPa lähti peliin alusta alkaen hyvällä asenteella ja tarmolla ja hallitsikin peliä loppuun saakka. Peli päättyi SoPan voittoon 6-0-

1.7.2015

KP55-SoPa

Avajaiset keskuskentällä

Santa Claus punainen- SoPa

Seuraavaan peliin oli aikaa joten ruokailun jälkeen pojat pääsivät osallistumaan Santa Claus cupin avajaisiin ja edustamaan Sodankylän Palloa kulkueessa. Avajaisissa tunnelma oli hurmiollinen ja pojat nauttivat esityksistä ja tunnelmasta.

Ensimmäisen turnauspäivän toinen peli oli iltapeli ja peli pelattiin Saarenkylän luonnonnurmikentällä. Vastassa oli Santa Claus punainen. Hyvän ensimmäisen puoliajan jälkeen (1-1), näytti että pojilla loppui tankista bensa ja vastustaja veikin lukemin 5-2.

2.7.2015

Santa Claus 05- SoPa

RoPs-SoPa

Toisena turnauspäivänä vastassa oli ensin Santa Claus 05. Peli alkoi pojilta melko vaisusti, mutta lopulta rytmi löytyi ja peli päättyi poikien ansaittuun 5-1 voittoon.

Alkusarjan viimeisenä vastustajana oli RoPs ja panoksena oli pääsy pronssiinpeliin. Vastustaja oli kuitenkin hyvin motivoitunut ja hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ylivoimaisesti viemällä sen 4-0. Toinen puoliaika oli hieman tasaisempi, mutta RoPs selvisi pronssipeliin voittamalla pelin 6-1.

3.7.2015

RoPs 05- SoPa

Kolmantena turnauspäivänä oli ohjelmassa vain yksi peli sijoista 5. - 6, jossa  SoPa sai vastaansa RoPs 05. Peli oli alusta lähtien väsyneiden joukkueiden tasaista taistelua ja peli päättyikin varsinaisella peliajalla 1-1, joten siirryttiin rangaistuspotkuihin. Rangaistuspotkut pojat hoitivat tyylikkäästi viemällä ne 4-3, ylpeitä saamme olla myös maalivahdistamme (Otto Kuusela).