SoPa D04:n lähtölaukaus kesän jalkapallokauteen koti-Revontulicupista!
Julkaistu: 22.05.2016 00.00

SoPa D04:n lähtölaukaus kesän jalkapallokauteen koti-Revontulicupista!

Toukokuun 22. päivä koitti harmaana ja kylmänä, sadetta säästämättä. Sodankylän kaksipäiväisen Revontulicupin otteluohjelmassa sunnuntaina oli vuorossa SoPa D 04-joukkueen koitos. D 04 osallistui Revontulicupiin nyt kahdella tasaväkisellä joukkueella Punaisten ja Sinisten voimin. Sopalaisten vastaan asettui päivän mittaan tuttuja joukkueita: Kittilän Palloseura eli KiPS niin ikään kahdella joukkueella, KP-55 Kemijärveltä sekä Kolarin Kontio.
Varsinaisia maalijuhlia ei tänään nähty. Ottelut olivat tasaisia ja pääosin vähämaalisia vääntöjä. Pitkän talven jälkeen sopalaisillakin oli varmasti myös sisäänajoa pelitilanteisiin. Hienosti kauden otteluavaus kuitenkin sujui kummaltakin joukkueelta. SoPa oli tyly isäntä kaikille vierasjoukkueille, joista yksikään ei hyvistä tilanteista huolimatta päässyt avaamaan maalitiliään tässä turnauksessa. Ottelusarjan viimeisenä nähtiin tänään SoPa Punaisen ja SoPa Sinisen finaaliottelu, josta oli odotettavissa kova kamppailu. Turnajaisvoiton vei tällä kertaa SoPa Punainen lukemin 2-1.
Sodankylän Revontulicup on pelattu, mutta kausi on muuten vasta käynnistymässä. D 04-joukkue lähtee tähän jalkapallokesään reippaana ja peli-intoa puhkuen, kuten ennenkin. Kovaa treenataan ja kuntoa kasvatetaan ja seuraavissa turnauksissa taas hienosti ja reilusti pelataan!

Seuran uusimmat