Kesän viimeiset Revontulet - D 04:n pelit pakettiin
Julkaistu: 30.08.2016 00.00

Kemijärven KP-55 isännöi jalkapallokesän viimeistä Revontulicupia 27.-28.8. Lauantaina ei sää hellinyt sen enempää kotipalkisilla kuin Kemijärvelläkään, mutta urhoollisesti D 04 suuntasi näihin "uimakisoihin" vielä sopalaisella tarmolla ja tahdolla. Peliolosuhteet olivat sään puolesta haastavat, mutta koska joukkueita ei 04-sarjassa montaa ollut, pelasi SoPakin kahdessa ottelussaan peliminuutit tuplaten eli 2x25 minuuttia.

Ensimmäinen ottelu isäntiä vastaan kääntyi KP-55:n voitoksi lopulta 4-2. SoPa nousi kyllä hienosti ensimmäisellä puolikkaalla kahden maalin takaa-ajoasemasta tasoihin, mutta kakkosjaksolla kaverit hoitivat uppopalloilun tehokkaammin ja saivat tehtyä vielä kaksi maalia lisää.

Turnauspäivän toisessa ottelussa SoPa kohtasi Kolarin Kontion, jonka kanssa on viime turnauksissa saanut vääntää toden teolla. Kontio otti tässäkin ottelussa heti avausmaalin verran etumatkaa, jonka myös piti koko ensimmäisen puolikkaan ajan. Puoliajan jälkeen nurmelle tuli kuitenkin SoPa, joka oli päättänyt hoitaa tämän homman kotiin. Niin myös tapahtui: kolme maalia seitsemässä minuutissa vastustajan verkkoon eikä omiin yhtä ainutta! Kuten vanhemman raportti sopalaisten tunnelmista kuului Kontio-pelin jälkeen: "Turnaus päätettiin mukavaan 3-1 voittoon ja lämpimään keittoon." Vetinen pelipäivä ja koko Revontulicup-kesä päättyi siis lämpimiin ja iloisiin tunnelmiin.

Pelit alkavat olla tosiaan paketissa tältä kesältä. Monta hienoa hetkeä on mahtunut viime kuukausiin: pelejä, reissuja, turnauksia, kaveruutta - ja sitä harjoittelua aina vaan. Kiitokset hienolle joukkueelle, valmentajille, huoltajille, kaikille äideille ja isille ja tukijoukoille!