Uusia tuulia Sodankylän Pallossa
Julkaistu: 13.10.2016 00.00

Uusia tuulia Sodankylän Pallossa

Syksy etenee ja SoPassa puhaltavat uudet tuulet. Seuran kevätkokouksessa päätettiin ottaa salibandy uutena lajina mukaan pelivalikoimaan, koska kentältä kaikui tällainen toive. Nyt syksyllä päätös konkretisoitui, kun salibandyjaosto laitettiin pystyyn ja sen puheenjohtajaksi valittiin Saila Tervaniemi eli allekirjoittanut. Näin heti alkuun kiitän SoPaa luottamuksesta, en voisi olla enempää innoissani tästä!

Kukas minä sitten olen? Olen 24-vuotias yrittäjänalku ja olen muuttanut Sodankylään keväällä 2014. Urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni ja monenlaista joukkuelajia on tullut harrastettua. Tällä hetkellä pelaan SoPan Futisladyissa sekä harrastetason salibandyjoukkue Team Playersissä. Tästä aktiivisesta naisporukasta saammekin jo itse asiassa ensimmäisen harrastejoukkueen salibandyjaoston alle, hyvä me!

Tällä hetkellä on siis käynnissä joukkueiden kartoittaminen, toki se työ jatkuu koko ajan. Jokainen on milloin vain tervetullut pelaamaan seuraamme! Toiveita salibandyjaoston suuntaan on kuulunut muun muassa salibandykoulusta sekä tyttö- ja poikajoukkueista n. 8-vuotiaille. Jos siis salibandyn harrastaminen kiinnostaa, niin ota ihmeessä yhteyttä minuun! Tästä on hyvä aloittaa.

Syysterveisin

Saila Tervaniemi
salibandyjaoston puheenjohtaja
saila.tervaniemi@hotmail.com
puh. 0400 249 201

Seuran uusimmat