D04-joukkue kävi pelaamassa Ylitorniossa
Julkaistu: 05.12.2016 00.00

D04-joukkue kävi pelaamassa kaksi ottelua EtPoa vastaan sunnuntaina 4.12. Joukkue oli liikkeellä 12 pelaajan voimin.

Ensimmäinen peli alkoi klo 12.00 ja joukkue lähti hakemaan kauden ensimmäistä voittoaan. Tiukan ensimmäinen erän jälkeen ( 3-2) EtPo korjasi pisteet 6-2. SoPan maaleista vasta Ahola ja Kuusela. Torjunnat EtPo 27 ja SoPan Taipola 34.

Toinen peli alkoi klo 15 eli pelaajat ehtivät hengähtää hetken. Peliin SoPa lähti hyvällä jalalla ja siirtyikin vajaan viiden minuutin jälkeen 1-0 johtoon maalintekijänä Pokka. EtPo tasoitti pelin kun peliä oli pelattu kymmenisen minuuttia. Tätä seurasi SoPalle kolmen minuutin musta hetki, jonka aikana EtPo iski kolmesti. Tauolle lähdettiin lukemista 6-3 EtPolle. Toisessa erässä laidat rymisi ja peli oli vauhdikasta. EtPo sai viisi maalia SoPan kahta maalia vastaan. EtPo voitti ottelin 11-5. SoPan maaleista vastasi Pokka x3 ja Harrinkoski x2. Torjunnat SoPa Taipola 38 ja EtPo 29.