D04 Pellon peleissä 11.2.17!
Julkaistu: 14.02.2017 00.00

D04 kävi pelireissulla 11.2.17 Pellon Kiekkoa vastaan kahden ottelun verran.

Ensimmäisessä ottelussa SoPa hallitsi ensimmäistä erää. Toiseen erään lähdettiin kuitenkin lukemissa 0-3 pellolaisilla ollessa mukana hivenen hyvää tuuria. SoPa sai toisen erän alkuun alivoimamaalin Kuuselan ja Räisäsen toimesta, joka ei kuitenkaan saanut porukkaa nousemaan pelin tullessa loppulukemiin 1-6. Pellolaisten maalivahtipeli oli huipussaan torjunnoilla 41, SoPa: lla 30.

Toisessa ottelussa luistin ei kulkenut enää niin kovaa vastustajillakaan. Maalivahtipeli oli tasaväkistä torjunnoilla: Sodankylän Taipola 31 ja Pellon Mäki 33. Ensimmäinen erä meni SoPa: lta maaleitta 0-3. Toiseen erään pisteitä toivat Ahola, Piirainen, Törmänen ja Pokka pelin päättyessä lukemiin 10-2 PeKi: lle.

Seuraava D04- koitos on tulevana viikonloppuna 18.2. Kemijärvellä vastustajanaan kaverit Napapiirin Panttereista. Onnea matkaan!