Ahkeruus kannattaa!!
Julkaistu: 21.01.2015 00.00

Ahkeruus kannattaa!!

Kyllä, kaikki he ovat päässeet Tulevaisuuden tähdet -tapahtumaan, jonne kootaan kisaamaan joukkueet jokaiselta Jääkiekkoliiton alueelta, yhteensä kahdeksan joukkuetta.

Millainen pelaaja pääsee pelaamaan ja harjoittelemaan leirille yhdessä muiden Suomen parhaiden pelaajien kanssa? En tiedä mitkä ovat kriteerit valittaessa pelaajia tällaisiin tapahtumiin. Tiedän kuitenkin millainen tuorein Tulevaisuuden tähtemme on, olenhan saanut seurata läheltä hänenkin pelaamistaan ensimmäisestä pelistä lähtien.

Aatu on Sodankylän Pallon C-junioreiden joukkueen kapteeni, joukkueensa kapteeni hän on ollut ensimmäisestä sarjapelistään - E-juniorina - lähtien. Aluksi kapteenin valitsi valmentaja ja tänä vuonna pelaajat keskuudestaan. Aatu nauttii siis joukkueen johdon ja pelaajien arvostusta.

Rauhallinen, periksiantamaton, kaikkensa antava, siinä vain muutamia Aatua kuvaavia laatusanoja. Vakiopelipaikka Aatulla on puolustajana, mutta hänet uskaltaa laittaa pelaamaan mitä tahansa kenttäpelaajan paikkaan luottaen, että hän täyttää paikkansa parhaalla mahdollisella tavalla.

Aatu on tunnollinen harjoittelija, ollut aina yksi joukkueensa aktiivisimmista. Ohjattujen harjoitusten lisäksi Aatu on muistanut, mitä valmentajat ovat korostaneet; HARJOITTELE MYÖS OMATOIMISESTI, KÄY URKALLA TAI HALLILLA KAVEREIDEN KANSSA.

Onnittelut Aatulle valinnasta ja tsemppiä Tulevaisuuden tähdet -leirille Kuortaneelle 30.1.-1.2.2015.

 

Esa Harju, joukkueenjohtaja

C-junnut

Seuran uusimmat