Ladyt Rovaniemellä 13.1.
Julkaistu: 15.01.2018 00.00

Ladyt Rovaniemellä 13.1.

Uusi vuosi ja uudet kujeet eivät aivan toteutuneet Ladyjen turnausmatkalla Rovaniemelle. Päänvaivaa joukkueelle tuotti jo pari päivää ennen turnausta se, että joukkueen ainoa mokke Suvi oli sairastunut eikä olisi pelikunnossa lauantaina. Joukkueenjohtaja ehdotti jo pitkäntikun vetoa, mutta siihen ei onneksi tarvinnut ruveta. Saatiin onneksi avuksi jo jonkin verran mokkekokemusta omaava Essi Kokkonen, suurkiitos Essi!

Maalivahti asia saatiin kuntoon ja eikun kohti Rovaniemeä! Mukaan saatiin nyt myös Laura Pulju, joka ennätti opiskelukiireiltään vahvistamaan Ladyja. Ensimmäinen peli oli sarjajohtaja Rokia vastaan ja tavoite oli, että taistellaan eikä kumerrella vastustajaa. Erä ei alkanut ihan suunnitelmien mukaan, kun jo 11 sekunnin päästä vastustaja taituroi kiekon maaliin. Mutta Ladyt eivät lannistuneet! Pikkuhiljaa päästiin mukaan peliin, joka oli lähinnä sitä, että rokilaiset tuli omasta päästä vauhdilla alueelle ja pyöritys alkoi. Onneksi rokin naisten laukaussihti ei ollut aivan kohillaan, kun laukauksia tuli tasaista tahtia. Toki Ladytkin hyökkäsi ja tulostakin syntyi. Laura karvasi kiekon vastustajan päästä, syöttö maalille ja Päivi Neitolan rystyliru upposi vastustajan maaliin. Hetken päästä puhui Tytti Lintulan upea rystynosto ja päästiin jo likelle tasatilannetta. Mutta maalivire tyssäsi ja Roki vei ottelun 7-2.

Pellon Pink Stars oli päivän toinen vastustajamme ja peli oli ihan erilainen kuin ensimmäinen. Peli oli niin sanotusti voitettavissa, mutta ei kumminkaan. Ladyt loi tilanteita koko ajan pellolaisten maalille, mutta viimeistely ei onnistunut. Lopulta saatiin maalihanat auki ylivoimatilanteessa, kun Mari Taipola sai sudittua kiekon maaliin Piia-Mari ”MINI” Pikkuhookanan syötöstä. Tytti Lintula maalasi hetken päästä semmmoisella kudilla maaliin ettei mokke kerennyt mitenkään reagoida. Mutta pellolaiset tulivat tasoihin lirumaaleilla ja aivan viimeminuuteilla sitten ohitse ja lopputulos 2-3 Pekin hyväksi.

Ei siis auttanut tänään edes huolella erkatut mailat Ladyja pysymään voittojentiellä. Pettymykset ja raivot on purettu ja maanantaina aloitetaan treenit puhtaalta jäältä ja katse kohti seuraavaa koitosta. Sunnuntaina 28.1 matkataan länsirajalle, Ylitorniolle.

Seuran uusimmat