E2-junnut Rovaniemellä
Julkaistu: 14.12.2018 00.00

E2-junnut suuntasivat viimeiseen syyskauden peliin lauantaina Rovaniemelle. Tällä kertaa vastustajaksi saatiin KiPs Kittilästä ja turnausisäntä Napapiirin Pantterit.

Bussissa oli mukava tunnelma, kun lähes kaikki harjoitusringissä olevat pojat pääsivät lähtemään pelireissulle. Eikä väsymystä tuntunut olevan vaikka tämä oli kolmas vieraspeli viikonloppu putkeen.

Erja veti pojille alkulämpissä hien päälle ja sitten varusteiden päälle laitettiin uutuutta hohtavat pelipaidat.

Ensimmäinen peli oli KiPsiä vastaan. Kips aloitti terävästi ja jo ajassa 00:39 kiekko löytyi SoPan maalista. Tämän jälkeen pojat heräsivät ja peli oli tasaisempaa vääntöä. KiPsillä oli kovempaa peliä, juuri ja juuri sääntöjen rajamailla mentiin. Pojat eivät saaneet pidettyä isompia vastustajia kurissa ja hyvästä taistelusta huolimatta peli päättyi vastustajille 10-4. Maalit kirjattiin 3x Otto Mäki ja kerran maalasi Eeli Ylitalo. Syöttöpisteen ensimmäiseen Oton maaliin sai Niko Huikuri. Eino Seppänen torjui 31x , vastustajan päähän merkittiin 10 torjuntaa.

Pukukopissa unohdettiin edellinen peli lyhyellä tauolla ja keskityttiin jo kohtaamaan Napapiirin Pantterit. Tiedettiin edellisien kohtaamisien perusteella, että Panttereiden kanssa on tiukka ottelu edessä. Ensimmäistä erää mentiinkin lähes puoleen väliin, kunnes Panttereiden maalivahti sai kaivaa kiekon selkänsä takaa Otto Mäen hienosta suorituksesta. Toisen erän alussa Pantterit tasoittivat heti ekassa vaihdossa. Pelissä mentiin päästä päähän vuorotellen. Pantterit menivät 2-1 johtoon 17:46, mutta siitä reilu minuutti, niin Eeli Ylitalo voitti hyökkäyspään aloituksen ja sivalsi suoraan aloituksesta kiekon vastustajan maaliin. SoPan kolmannen maalin teki Oskari Nimelä, mutta Pantterit saivat vielä tasoitusmaalin puoli minuuttia ennen summerin soittoa. Peli päättyi siis 3-3. Einolle torjunnat 19 ja vastustajalle 11.

E2-junnut pelaavat seuraavan kerran omia vanhempia vastaan tiistaina 18.12 ja kevään turnaukset aloitetaan kotihallissa 12.1.19.

E2-junnut, toimihenkilöt ja vanhemmat kiittää sponsoreita sekä kaikkia poikien harrastuksessa mukana olevia sekä toivottaa kaikille rauhallista joulunaikaa.