C2 ryöstöretkellä Oulun seudulla
Julkaistu: 04.11.2019 00.00

C2 on jauhanut hyvällä otteella syksyn armottomassa otteluputkessa. 20.10. joukkue saalisti arvokkaan vierasvoiton 5-8 Kemin Lämäreistä. 26.10. kotipeli pelattiin Kemijärvellä, jolloin SoPan osa oli lähteä oikeaan kotiin kasvamaan: vahva 5-2 johtoasema hyytyi kolmannessa erässä tappioon 5-6 RJK:lle. Raahelaiset ottivat tässä kohtaa ansaitsemansa palkinnon tahtomisella ja tekemisellä.

Pyhäinpäiväviikonloppuna C2 kurvasi Haukiputaan (ja Raksilan, jossa onneksi jäällä olivat vähän isommat pojat!) kautta Kiiminkiin ottamaan mittaa kerran jo kotona voittamistaan Ahmat/Kärpät Akatemiasta ja OS Salamat Akatemiasta.

Lauantain ottelut alkoi, jatkui ja päättyi SoPan täydessä hallinnassa. Oranssipaitoja oli aition täydeltä, sopalaisia 11 kenttäpelaajaa ja yksi maalivahti. Lopputulos näistä murskajaisista oli 4-16.

Jäälihallissa nukutti hyvin kaukalon kupeessa. Sunnuntaina tippuikin kiekko jo klo 9.30, joten oli hyvä olla maisemissa jo valmiiksi. Edellisen päivän rasitus painoi sopalaisia ja vastustajalla oli taas komppanian verran pelaajia töissä. Tasaisen ja tiukan vääntämisen tuloksena ottelu kääntyi pikku hiljaa SoPan hallintaan ja maaliverkko soi. Saavutettu johtoasema alkoi kuitenkin sulaa edellisviikon lauantain tapaan: kolmannessa erässä Salamat tuli jo maalin päähän. Viimeiset minuutit kumpikin joukkue raatoi minkä jaksoi, mutta Salamien loppukiri ei riittänyt. SoPa vei voiton 4-5 ja kotiinviemisinään makoisat tuplapisteet.

Tuleva viikonloppu kartoitellaan 05-ikäluokkaa Pikku Pohjolassa ja omat sarjapelit ovat tauolla. C2 jatkaa kotihallissa 16.11. klo 13 ja silloin on vastassa lohkon kärkijoukkue, toistaiseksi voittamaton Kuusamon PaKa. SoPa on uljaasti kakkospaikalla ja lähtee ottamaan revanssia. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!