"Lentävät Äffät" avasivat sarjakautensa kotihallissa 20.10.2019
Julkaistu: 21.10.2019 00.00

F-juniorit aloittivat sarjakautensa

SoPa sininen - Roki keltainen 2-12

Ottelu oli SoPa sinisen osalta kaksijakoinen. Ensimmäinen erä katseltiin miten Lapin pääkaupungissa Rovaniemellä pelataan kiekkoa, kunnes toisessa erässä SoPa sininen lämpesi ja onnistumisia RoKi keltaisen maaliin tuli pari kappaletta. Hyviä tekopaikkoja oli, mutta ottelu päättyi tällä kertaa RoKi keltaisen selvään voittoon 2-12.

SoPa punainen - RoKi sininen 11-2

Joukkue tuli alusta alkaen vahvasti ja onnistui syöttelyssä ja maalinteossa hienosti. Toinen erä jatkui SoPa punaisen hallinnassa ja RoKi sinisellä oli vaikeuksia päästä pois SoPa punaisen paineistuksen alta. SoPa punainen ei enää 2.erässä jättänyt RoKilaisille juurikaan mahdollisuutta kiriin, vaan piti kiekkoa rohkeasti hallussaan ja ottelun loppulukemat olivat pillin vihellyksen jälkeen 11-2.

SoPa sininen- RoKi sininen 6-8

Pukukopissa tehtiin lyhyen tauon aikana tankkauksia ja SoPa sininen lähti intoa puhkuen toiseen otteluun. Homma saatiin toimimaan heti alusta alkaen ja maaleja tehtailtiin tasaisesti puolin ja toisin. Toiseen erään mentäessä SoPa sininen sai rakennettua omaa peliä hienosti kehittäen ja pelissä edettiinkin hyvin tasaisissa merkeissä, pelin päättyessä niukasti kuitenkin RoKi sinisen voittoon 6-8.

SoPa punainen- RoKi keltainen 6-6

Ottelu alkoi RoKi keltaisen onnistumisilla ja SoPa punainen oli pari maalia jäljessä ennen erätaukoa. Erätauolla käytiin asiaa läpi ja peli saatiin uudestaan toimimaan toisessa erässä ja SoPa punainen taisteli itsensä johtoasemaan. Toinen erä eteni loppua kohden hyvin tasaisissa merkeissä, kunnes RoKi keltainen kiri toisen erän loppupuolella tasoihin ja peliajan tullessa täyteen pöytäkirjassa oli lukemat 6-6.

SoPa punainen - SoPa sininen 6-3

Keskinäisessä ottelussa alkoi luistinten potkuissa näkymään jo aiemmat kaksi aikaisempaa ottelua. Ottelu oli tasaväkistä vääntöä alusta alkaen ja kentällä nähtiinkin hyvää joukkuepelaamista ja hienoja yksilösuorituksia puolin ja toisin. Maalivahtipeli oli molemmissa joukkueissa loistavaa ja yleisö sai nauttia hienoista torjunnoista SoPa punaisen voittaessa tällä kertaa 6-3.

RoKi keltainen - RoKi sininen 7-8

RoKin keskinäinen ottelu päättyi RoKi sinisen voittoon niukasti 7-8, vaikka muissa otteluissa RoKi keltainen onnistui suorituksissaan sinistä vahvemmin.

Yhteenveto

Päivän päätteeksi New Boliden Areenalta poistui kuitenkin niin pelaajat, vanhemmat kuin katsojatkin hymyissä suin ja tyytyväisinä hienosta sarjakauden aloitusturnauksesta. Peliotteista näki, että kehitystä oli tapahtunut kaikilla ja tällaiseen turnaukseen on hyvä päättää syysloma ja suunnata ilolla arkea kohti.

Pikkukiekkoilijoista näki, kuinka innoissaan he olivat suuresta yleisömäärästä - kiitos siis kaikille lähes 100 katsojalle , te olitte se kuuluisa 6.pelaaja. Seuraavaksi Lentävät Äffät suuntaavat parin viikon päästä Kittilään, jolloin vastassa on KiPs ja RoKi keltainen.