Leijonaliiga joulutauolle - Lentävät Äffät hallitsi kotiturnausta
Julkaistu: 15.12.2019 00.00

SoPa sininen ja SoPa punainen saivat tänään kotiturnaukseen New Boliden Areenalle vieraiksi tutut vastustajat Kittilän Palloseuran ja Tunturi-Kiekon ja joukkueet näyttivät kaapin paikan voittamalla molemmat vastustajat selvin lukemin. SoPa sininen voitti KiPsin 18-3 ja SoPa punainen lähes samoin lukemin 18-2. Tu-Kista otettiin voitot tiukemmin lukemin SoPa punaisen voittaessa pohjoisen vastustajansa 5-1 ja SoPa sinisen päättäessä ottelun 8-3 lukemiin.

Keskinäinen ottelu oli tiukka toisen erän viime minuuteille saakka, pelin päättyessä SoPa sinisen voittoon lukemissa 4-6.

Lentävät Äffät jäävät nyt pelirintamalla joulutauolle, mutta jatkavat Leijonaliigaa vuodenvaihteen jälkeen Ivalossa 11.1.2020. Joukkue kiittää upeasta syksystä kaikkia vastustajia, omia tukijoukkoja ja tietysti yleisöä, jota oli tänäänkin hallilla 200 katsojan verran.