Esittely
Ottelutilastot
SoPa E2 - KeKi
2017-2018 - SoPa E 06/E 07 - Sodankylä
Klo 12:30 Sodankylä
6
Tam

E2 loppiaisen ystävyysturnauksessa


Turnaus meinasi lässähtää alkuunsa kun KiPs ilmoitti ettei pääsekään pelaamaan. No eipä hätä ole tämännäköinen, jaettiin omat pelaajat valkoiseen ja siniseen joukkueeseen ja pelattiin KeKiä odotellessa oman joukkueen kesken leikkimielellä mutta tosissaan...

SoPa sininen-SoPa valkoinen pelattiin hyvässä hengessä kaverusten kesken valkoisen lievässä hallinnassa. Maaleja valkoinen taiteili 5, sininen onnistui 3 kertaa. Maalintekijöinä Lintula Cristian, ensimmäistä otteluaan joukkueemme riveissä pelannut Jonni Siirtola, Matias Lintula, Jere Peltonen x 2,Eero Merenkukka, Joona Mäkelä ja Tuomas Haverinen. Syöttöpisteet merkattiin Jerelle, Cristianille, Tuomakselle, Veeti Mäelle ja vaihteeksi kenttäpelaajana pelanneelle Lenni Ylitalolle. Valkoisella Veikka Koskelo torjui 9 kertaa ja sinisillä Eino Seppänen 20 torjuntaa.


KeKi saapui sovitusti paikalle ja lämmittelypelin jälkeen alettiin tositoimiin kovalla rytinällä. Ensimmäinen erä oli SoPan poikien hallintaa ja erätauolla tilanne 4-2. Toisen erän jälkipuoliskolla pelin hallinta siirtyi SoPalta Kemijärven pojille ja yhtäkkiä 7-3 johtoasema oli muuttunut lopussa 7-7 tasapeliksi, opettavainen peli koko joukkueelle! Jere Peltonen maalasi 3 kertaa, Joona Mäkelä onnistui 2 kertaa, Veeti Mäki ja Lenni Ylitalo kumpikin kerran. Torjunnat SoPan Veikka Koskelo 15, KeKi 20.


Viimeisessä pelissä SoPa tuurasi länsinaapuriseuraa ja otettiin siis uusinta KeKiä vastaan. Päivän kolmannessa pelissä jalka painoi ja joulupukin tuomat uudet luistimet hiersivät rakkoja jalkoihin, lopputuloksena KeKille ansaittu 2-10 voitto. SoPan maalintekijät Eero Merenkukka ja Matias Lintula. Torjunnat SoPan Eino Seppänen 23, KeKi 24.

Uusia kokemuksia saivat hyvin tehtävästään suoriutuneet ensikertalaistuomarit, pitkään kiekkoa pelanneet ja edelleen Rovaniemen suunnalla kiekkoilevat Sisu ja Joona. Kiitos tuomareille!


Peleissä palkittiin tsemppipelaajat Kotipizzan lahjoittamilla pitsalahjakorteilla!


Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Syyskuu   »
Kategoriat