RoKi Sininen - SoPa

Rovaniemi, Lappi Areena hh2

SoPa E1 Lappi Areenalla

SoPan -07 -joukkue vieraili Lappi Areenalla jossa vastaan asettui Rovaniemen kiekkoylpeys RoKi kahdella joukkueella.

SoPa oli edellisten kausien valossa haastajan asemassa, niinpä ensimmäiseen otteluun RoKi sinistä vastaan joukkueen jokainen pelaaja lähti hyvin keskittyneenä antamaan kaikkensa.

Ottelun ensimmäinen erä pyöri pitkälti SoPalaisten kenttäpäädyssä, laukauksia sateli tiiviiseen tahtiin mutta mahtavan ottelun pelannut maalivahti #1 Lenni Ylitalo piti torjunnoillaan joukketta pystyssä. Toisessa erässä puntit tasoittuivat ja laukauksia saatiin molemmille maaleille tasaiseen tahtiin. Koko joukkue taisteli nuoruuden innolla ja hyvällä tsempillä! Hyökkääjien karvatessa ahkerasti, pakit hoitivat tonttinsa mallikkaasti ja Lenni hoiti maalin suulla loput. Maaleja tekivät #83 Veikka Koskelo, #16 Jere Peltonen ja #25 Otto Mäki. Syöttöpisteet #8 Veeti Mäki, #19 Tatu Piekkari ja #12 Leevi Holmqvist. Lopputuloksena makea voitto 2-3! Torjunnat RoKi 12, SoPan Lenny 22.

Muutama minuutti ehdittiin käydä pukukopissa jäänajon aikana, jonka jälkeen hikiset pojat takaisin jäälle ja otteluun RoKi Keltaista vastaan.

Ensimmäisessä erässä paikkoja saatiin molemmille maaleille tasaisesti mutta maalivahtien ja puolustuksen hoitaessa tonttinsa erä päättyi maalittomana. Heti toisen erän alussa #25 Otto Mäki vei SoPan 1-0 johtoon! 6 minuuttia se kesti ennenkuin RoKin pojat pääsivät kahdella yhtä vastaan hyökkäyksen päätteeksi tasoittamaan pelin. 34 sekuntia ennen ottelun loppua sama pelaaja pääsi SoPan päädyn kulmakahinasta kiekon kanssa irti ja vei paraatipakalta Rokin 2-1 johtoon, joka jäi ottelun lopputulokseksi. Torjunnat RoKi 15, SoPan Lenni Ylitalo 16.

Koko joukkue pelasi päivän ottelut hienosti ja jokainen pelaaja voi olla tyytyväinen päivän suorituksiinsa! Seuraavat ottelut pelataan kahden viikon kuluttua Sallassa jossa vastaan luistelevat isäntäseura SaPS ja PaKa Kuusamosta