SaPS - SoPa

Salla

E1 isänpäivänä Sallassa

E1 suuntasi isänpäivän viettoon Sallaan ilman valmentajaa ja huoltajaa, jotka olivat jääkiekkoliiton leivissä koko viikonlopun joten homman ottivat haltuun jojot Paula ja Petri.

Päivän pelit aloitettiin ottelulla Kuusamon Pallokarhuja vastaan. Jojot esittivät kolme teemaa päivälle ja nämä teemat kentällä muistettiinkin paria lipsahdusta lukuunottamatta. PaKa teki ensimmäisen maalin kolmen minuutin kohdalla, SoPa tasoitti hetken kuluttua #12 Leevi Holmqvistin maalilla. PaKa teki seuraavan ja #11 Joona Mäkelä tasoitti parin minuutin kuluttua. PaKa maalasi kaksi kertaa ennen #8 Veeti Mäen kavennusta. Vauhdikkaan ja siistin ottelun viimeisen maalin onnistui PaKan pelaaja tekemään alivoimalla. SoPan maalia ansiokkaasti vartioi Lenni Ylitalo joka otti monta isoa torjuntaa, mm. useita läpiajoja, yhteensä 16 torjuntaa PaKan maalivahdin torjuessa 9 kertaa.

Lopputuloksena hyvän pelin jälkeen kirvelevä 5-3 tappio. Tappiosta huolimatta tunnelma pukukopissa oli hyvä, olivathan pojat pelanneet juuri sellaista peliä mitä päivän valmennusjohto halusi.

Jäädytyksen jälkeen vastaan luisteli isäntäseura SaPSin juniorit. Ajassa 1:01 SoPan pojat olivat jo 2-0 johtoasemassa #8 Veeti Mäen ja #12 Leevi Holmqvistin maaleilla, seuraavan maalin onnistui tekemään #71 Matias Lintula ja ennen ensimmäisen erän loppua #28 Aleksi Korpikoski ohjasi taitavasti #11 Joona Mäkelän siniviivalta ampuman laukauksen SaPSin maaliin. Tämän jälkeen jojot lähtivät soveltamaan ja säveltämään poikien toiveita pelipaikkamuutoksista ja enempää maaleja ei SoPa enää saanutkaan aikaiseksi, SaPS sen sijaan onnistui kertaalleen. Lopputuloksena makealta maistuva 4-1 voitto! Tässä ottelussa SoPan maalilla ahkeroi Eino Seppänen joka pelasikin yhden parhaista peleistään ja varmoilla torjunnoillaan mahdollisti joukkueelleen voiton. Torjunnat: SoPan Eino 13 SaPS 15.

Ennen kättelyitä poikien iloinen huuto kuului: ”hyvää isänpäivää!”