SoPa E 07, E1

KeKi - SoPa

Kemijärvi

E1 vieraili Kemijärvellä

Aamun ensimmäinen peli pelattiin isäntäjoukkue KeKiä vastaan. Pojat pelasivat sellaista peliä kuin valmennusjohto oli pyytänyt ja SoPa olikin kuskin paikalla koko ottelun ajan, lopputuloksena 7-3. Maalintekijöinä kunnostautuivat #24 Eero Merenkukka * 3, #8 Veeti Mäki * 2, #19 Tatu Piekkari ja Joona Mäkelä. Puolustus toimi jälleen mallikkaasti, maalivahtien torjunnat SoPan #1Lenni Ylitalo 9, KeKi 21.

Jäädytystauon jälkeen tutustuttiin Tornion poikien joukkueeseen TiHC:hen. Tässä pelissä olikin maalivahdilla hommia vähintään riittävästi. Reilun minuutin kohdalla läpiajosta 1-0 TiHc:lle. Lähes koko erä mentiin TiHc:n tahdissa, ensimmäinen erä 3-1 TiHc:lle. Toisessa erässä SoPan pojat saivat taas juonesta kiinni ja tapahtumia saatiin molempiin päätyihin vuorotellen, toisessa erässä molemmat joukkueet onnistuivat kertaalleen, lopputuloksena TiHc:n 4-2 voitto. SoPan molemmat maalit taiteili #24 Eero Merenkukka. Torjunnat SoPan Lenni 31, TiHc 17.

Reippaita kannustusjoukkoja oli jälleen mukana reilusti ja tuttuun tapaan myös he hoitivat oman osuutensa mallikkaasti!