Sodankylä

E1 liekeissä jääkylmässä kotihallissa

SoPan E1 esitti isännän otteita jääkylmässä rättihallissa. Jäähallin sisällä pakkasmittari näytti aamulla -18 astetta mutta sehän ei karaistuneita SoPalaisia säikäyttänyt!

Vieraaksi saapui RoKi Keltainen ja RoKi sininen, ensimmäiseen peliin vastaan asettui RoKi sininen.

Vauhtia ja tunnetta on aina pelissä kun vastaan luistelee Lapin suurimman seuran joukkueet, niin tälläkin kertaa. Puolustuspelaaminen oli suht hyvää molemmilla joukkueilla mutta myös jäähyjä vihellettiin pelissä peräti 12 kpl.
Ensimmäisen maalin ajassa 3:58 teki SoPan #24 Eero Merenkukka, syöttäjänä #16 Jere Peltonen. Seuraava maali kirjattiin RoKille pelikellon näyttäessä 14:24. 3 minuuttia myöhemmin #25 Otto Mäki vei SoPan 2-1 johtoon #16 Jeren esityöstä. 25:30 pelattu kun RoKi tasoitti, ratkaisu saatiin pari minuuttia ennen pelin loppua, tekijänä #16 Jere Peltonen. Lopputuloksena SoPan 3-2 voitto.
Maalivahtien torjunnat SoPan #1 Lenni Ylitalo 10, RoKi 12

Jäädytystauon jälkeen oli RoKi keltaisen vuoro luistella hyytävän kylmään halliin isäntäjoukkuetta vastaan.
RoKi aloitti vahvasti ja teki ensimmäisessä erässä 4 maalia, SoPan onnistuessa 2 kertaa. SoPan maalintekijöinä #28 Aleksi Korpikoski, syöttäjä #24 Eero Merenkukka sekä #24 Eero Merenkukka, syöttöpiste #6 Oskari Niemelälle.
Erätauolla sulatettiin maalivahdin kädet ja päätettiin tehdä muutama maali. Maaleja SoPa taiteili vielä 4 ja oma pää pidettiin puhtaana, tästäkin pelistä makoisa voitto lukemin 6-4!
SoPan maalintekijät #25 Otto Mäki, #83 Veikka Koskelo, #11 Joona Mäkelä ja #24 Eero Merenkukka, syöttöpisteet #83 Veikka Koskelolle, #25 Otto Mäelle ja #6 Oskari Niemelälle. Maalivahtien torjunnat SoPan #1 ”Lenny” 15 torjuntaa, RoKi 25 torjuntaa.

Valmennusjohdon mieltä lämmitti erityisesti pelaajien asenne, uskottiin omaan tekemiseen ja tultiin 3 maalin takaa rinnalle ja ohi.

Joukkueen seuraavat ottelut pelataan Kemijärvellä 17.2. silloin vastassa Kuusamon Pallokarhut ja Sallan Pallo.