Kemijärvi

E1 voittoihin Kemijärvellä

SoPan E1 -junnut pelasivat Kemijärvellä Kuusamon Pallokarhuja ja Sallan Palloa vastaan.

Ensimmäiseen peliin vastaan luisteli kovaa pelaava Kuusamolaisten joukkue joka vei joukkueiden edellisen kohtaamisen. Menneet on menneitä ja tänään jäälle luisteli päättäväinen ja iloisella ilmeellä mukana ollut SoPa.

Kiekko jäähän, aloitusvoitto ja #16 maalasi jo ajassa 0:21, syöttäjinä #12 Leevi Holmqvist ja #11 Joona Mäkelä. Pelissä riitti tapahtumia mutta molempien joukkueiden hyvä puolustuspelaaminen piti maalipaikat vähissä. Seuraava maali merkittiin SoPan #24 Eero Merenkukalle, syöttöpiste #6 Oskari Niemelälle ja #25 Otto Mäelle. Toisen erän alussa SoPalaiset harhailivat omalla siniviivalla menettäen kiekon vastustajalle joka pääsi rokottamaan paraatipaikalta kun erää oli pelattu vain 17 sekuntia. Pelin viimeinen maali nähtiin kolme minuuttia edellisestä #83 Veikka Koskelon syötettyä #24 Eero Merenkukalle joka antoi namupassin takatolpalle livahtaneelle #25 Otto Mäelle jolla oli helppo työ tehdä 3-1 voittomaali. Maalivahtien torjunnat SoPan #1 Lenni Ylitalo 12, PaKa 20.

Reilun tunnin tauon jälkeen lähdettiin ottamaan revanssia edellisen ottelun voittaneesta SaPsista. SoPa vei tällä kertaa peliä ja Ensimmäisen erän jälkeen oltiin 2-0 johtoasemassa, toisessa erässä SoPa osui vielä 3 kertaa SaPSin onnistuessa kertaalleen. SoPan maalintekijät #25 Otto Mäki, #24 Eero Merenkukka ja #11 Joona Mäkelä x 3. Pelin ainoa syöttöpiste Eero Merenkukalle. Lopputuloksena SoPan 5-1 voitto. Maalivahtien torjunnat SoPan Lenni 8, SaPS 17.

SoPan junnuilta nähtiin tänään hienolla asenteella pelattu turnaus jossa hyökkäyspelaamisen lisäksi nähtiin myös loistavaa puolustuspelaamista ja erinomaista maalivahtityöskentelyä. Tästä on hyvä jatkaa harjoituksia kohti 10.3. pelattavaa kauden viimeistä kotiturnausta