Pello

E1 Pellossa

Pelaajat olivat valmiina ja kannustusjoukot olivat virittäneet äänihuulensa kuntoon kun SoPan E1 -juniorit suuntasivat Pelloon pelaamaan viimeiset viralliset E-junioripelinsä.

Vastustajat olivat tuttuja, KoTu Kolarista ja isäntäjoukkue PeKi Pellosta.

Ensimmäisessä pelissä tilastomerkinnät olivat jäähyjä, lukuunottamatta yhtä ja ainoaa KoTUn tekemää maalia. Peli oli molemmilla joukkueilla sekavaa ja maalipaikat olivat vähissä, näistäkin vähistä paikoista maalivahdit hoitivat tonttinsa mallikkaasti. Torjunnat SoPan Eino Seppänen 12, KoTU 7. Ottelu päättyi lukemin 0-1 KoTUn voittoon.

Valmennuskaksikon ohjeet päivän toiseen peliin toimivat ja maalipaikkoja PeKiä vastaan saatiinkin rakennettua paljon enemmän.

Erätauolle mentiin SoPan johdossa 1-0, maalintekijänä #8 Veeti Mäki, syöttäjä #16 Jere Peltonen. Heti toisen erän alussa PeKi tasoitti. Minuutin kuluttua #8 Veeti Mäki vapautti #71 Matias Lintulan tekemään taikojaan vastustajan maalivahtia vastaan, tuloksena yksi kauden hienoimmista maaleista! Vain minuutti enne loppusummeria PeKi sai kiekon siniviivalle lahjaksi ja laukoi maskin takaa kiekon varmasti yläriman alle, lopputuloksena 2-2 tasapeli. Torjunnat SoPan #1 Lenni Ylitalo 16, PeKi 24.

Tähän on hyvä päättää joukkueiden E-junioriura, tulevalla kaudella siirrytään jo lähemmäksi virallista kilpakiekkoa D-junnuiksi.

E1 käy vielä kauden huipennukseksi Ruotsissa, Kalixissa kolmen päivän turnauksen jonka jälkeen siirrytään ansaitulle kesätauolle