RoKi Keltainen - SoPa D2

Rovaniemi, Lappi Areena hh2

SoPa D2 positiivinen kauden avaus

Sodankylän Pallon D2-joukkue avasi kauden Rovaniemen Lappiareenalla lauantaina 29.9.

Vastaan asteli vanha tuttu vastustaja Rovaniemen kiekko, joka viime kausina on ollut erittäin iso piikki SoPan lihassa. Rovaniemen joukkue on tunnettu vahvasta luisteluvoimasta ja jäätävästä viimeistelytaidoistaan. Tänään ei tuo kuitenkaan riittänyt kun Sodankylän pojat astelivat halliin ja niin sanotusti tyhjensivät pöydän.

Ensimmäinen erä alkoi tasaisissa merkeissä vastustajan tehdessä jo alkumiinuteilla 1-0 maalin. SoPa tästä suivaantuneena tasoitti hetkisen kuluttua tilanteen 1-1 Lenni Aholan maalilla, jonka syötti Pikkuhookana Sampo. Kahdeksan minuutin kohdalla Roki siirtyi 2-1 johtoon hetkeksi, kunnes 12 sekunnin kuluttua SoPa tuli jälleen Lenni Aholan osumalla tasoihin. Tästä alkoikin SoPan maalijuhlat jotka jatkuivat ottelun loppuun saakka.

Ensimmäisen ja toisen erän aikana SoPa maalasi yhteensä 13 maalia, Rokin keltaisen 3 maalia vastaan. Ottelussa nähtiin paljon uhrautumista ja etenkin SoPan maalitolppien väliin asettunutta Veikka Koskeloa on kiittäminen hurjasta lopputuloksesta. Maalivahti torjui huimat 37 laukausta ottelun aikana. SoPan pakkipään pelaajat #29 Anttu Kemppainen, #40 Kasmir Harrinkoski, #87 Tero Pikkuhookana ja #13 Samu Piirainen hoitivat oman tonttinsa erinomaisesti, vastustajien maalintekopaikat olivat vähissä. Myös pelaajat antoivat kentällä kaikkensa ja tarvittaessa paikkasivat maalivahtia heittäytyen kiekon eteen tarvittaessa, jotta vastustaja ei päässyt maalia tekemään.

Maaleja tänään pääsivät tekemään #42 Lenni Ahola #69 Sampo Pikkuhookana #71 Otto Kuusela ja #20 Tuomas Siirtola.

Kaiken kaikkiaan siis upea avaus uuteen kauteen uudella porukalla. Kentällä nähtiin upeita syöttöjä, kovia kaksintaistelua ja ennen kaikkea uskomattomia maaleja. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikonloppuna kahdella kotiottelulla: Lauantaina 6.10 pelataan rättihallissa Kipsiä vastaan ja Sunnuntaina 7.10 rättihalliin tulevat vierailulle Kipsin D-tytöt.