SoPa E 07, D2 AA alkusarja

SoPa D2 - KiPS

Sodankylä

SoPa D2 nappasi pisteet ensimmäisestä kotipelistä

SoPa pelasi ensimmäisen kotipelinsä tänään rättihallissa KiPsiä vastaan. Pisteet pelistä jäivät SoPan pussiin vaikka lopputulosta saatiin jännittää ihan loppuminuuteille asti. Pelin ratkaisijaksi nousi SoPan tolppien väliin sairaspediltä astellut maalivahti #35 Kasperi Karppinen, joka otti tarvittavat kopit kun sitä kaivattiin.

Ensimmäistä erää ehdittiin pelata vain pari minuuttia kun SoPan #42 Lenni Ahola pääsi pistelemään kiekon Kipsin maalivahti Vertti Tiaisen selän taakse. Tätä johtoasemaa ei kauaa kestänyt ja jo ennen viidettä minuuttia Kips tasoitti tilanteen 1-1. Tässä tilanteessa pelailtiin hetki kunnes KiPs pääsi nostamaan ylivoimamaalilla itsensä johtoasemaan ajassa 11.26.

Tästä suivaantuneena SoPa tasoitti niin ikään ylivoimalla tilanteen 2-2.Ensimmäiseen erään molemmat joukkueet tekivät vielä yhdet maalit ja erätauolle siirryttiin tilanteessa 3-3.

Toiseen erään kotijoukkue astelikin hyvällä sykkeellä ja upotti kymmenen minuutin aikana kiekon vastustajan maaliin jopa viisi kertaa. Tämän jälkeen jotain tapahtui ja vastustaja sai uutta potkua peliinsä, tullen yhden maalin päähän kotijoukkueesta. Pelin lopussa nähtiin jäätäviä torjuntoja ja uskomattomia tilanteita kun vastustaja pääsi pyörittämään ylivoimalla viimeisillä minuuteilla. Kotijoukkue kuitenkin säilytti tarvittavan johtoaseman ja vei pisteet tästä ottelusta.

Maalintekijöinä tänään tilastoihin pääsivät mm. #42 Lenni Ahola, #71 Otto Kuusela, #17 Christian Lintula, #69 Sampo Pikkuhookana ja #20 Tuomas Siirtola.

Niin ikään syöttöpisteitä napsivat edellä mainittujen lisäksi #16 Jere Peltonen, #13 Samu Piirainen, #46 Kashmir Harrinkoski ja #15 Tuomas Haverinen.

Huomenna jatketaan pelejä rättihallissa klo 14.00 kun vastaan asettuu KiPs D-tytöt.