SoPa E 08, E2

SoPa - KiPs

Sodankylä jäähalli

E2-junnut kotihallissa

E2-junnuilla oli lauantaina aikainen herätys, kun kotoisassa rättihallissa alkoivat pelit jo klo 9:00 aamulla. Tämä sen vuoksi koska vastassa oli KeKi, jolla oli kiire pelien jälkeen omiin 40-v juhliinsa.

Aikainen peli taisi olla vaan hyväksi meidän pojille. Kovaksi vastukseksi rankattu KeKi aloittikin pelin maalaamalla jo toisella minuutilla. Siitä ei SoPan pojat lannistuneet, vaan jatkoivat hyvää peliä, joka palkittiinkin toisen erän alkuminuuteilla Otto Mäen tekemällä maalilla. Pojat taistelivat pelin loppuun saakka ja viimeisenä niittinä Kekin yrityksille oli Eino Seppänen, joka nappasi tarvittavat kopit tolppien välissä. Hyvä peli oli meille kuin voitto, kun lopputulos oli 1-1.

Toinen peli pelattiin niin ikään ennakkoon kovaa joukkuetta KiPSiä vastaan.

KiPS näyttikin alusta saakka ettei ketään kannate jättää vartioimatta ja pian lukemat olivatkin taululla 0-2. Pojat jaksoivat hyvin hakea avausosumaa ja eka erän puolenvälin jälkeen Otto Mäki sai kaivettua kavennus maalin. Toisessa erässä päästiin jo tasoihin Martti Seppäsen maalilla johon syötön nakkasi Eeli Ylitalo. Sitten maalia tehtiin vuorotellen ja lopussa KiPS vaan jaksoi kaivaa tarvittavat maalit voittoon. SoPan kolmannen maalin teki Oskari Niemelä Eeli Ylitalon syötöstä.

Lopputulos 3-6 Kipsille.

E2-junnujen pelit jatkuvat vieraspelirykelmällä 25.11, 1.12 ja 8.12.