SoPa D2, D2

SoPa - RoKi keltainen

New Boliden arena

SoPa D -juniorit

Lentävän ässän D2 -juniorit lähtivät hakemaan uusintaa viikon takaisesta 3-1 voitosta RoKi keltaista vastaan.

Ensimmäisen maalin kuitenkin teki RoKi vajaan 3 minuutin kohdalla. Maaleja nähtiin ensimmäisessä erässä peräti 6, joista RoKille kirjattiin 4 ja SoPalle 2.

Toisessa erässä nähtiin, katsojien iloksi, kaksi hyvin hyökkäysorientoitunutta joukkuetta ja maalipaikkoja molemmille maaleille saatiinkin paljon. SoPa onnistui toisessa erässä 4 kertaa, RoKin onnistuessa 3 kertaa. 6-7 voittomaalin RoKi teki vain minuutti ennen loppusumeria.

SoPan maalintekijät: Joona Mäkelä, Jere Peltonen x 3, Veikka Koskelo ja Eero Merenkukka. Maalivahtien torjunnat: SoPan Lenni Ylitalo 23, RoKi 22.

Maanantaina jatketaan treenejä kohti seuraavaa ottelua joka pelataan KoTua vastaan lauantaina 9.11. klo 12.00 kotihallissa, tervetuloa kannustamaan!