KeKi - SoPa

Kemijärvi

D2:lle makea voitto iltapelistä

SoPan D2 matkasi Kemijärvelle lauantai- iltaotteluun suoraan kannustustouhuista C-junnujen katsomosta.

Tänään ei valmennusjohdon tarvinnut purra kynsiään jännityksestä, kun SoPan pojat aloittivat pelin pyörittämisen heti alkuminuuteilta. Ensimmäisen kerran verkko vastustajan päässä heilahti toki vasta reilun viiden minuutin pelin jälkeen. Tuolloin ”pahanteossa” Leevi Holmqvist. Toinen maali syntyi SoPan ylivoimalla Tero Pikkuhookanan toimesta, Lenni Annalan tarjoillessa hyvän syötön. KeKikin pääsi ylivoimalla heilauttamaan SoPan verkkoa kertaalleen, mutta erätauolle lähdettiin johtoasemassa 1-4.

Toisessa erässä SoPan pojat pääsivät pelaamaan viidellä kolmea vastaan ja niin hienoja kuvioita esittivät, että edustusjoukkuekin voisi ottaa mallia. Toinen erä kaikkiaan pelattiin lähes täysin yhtä päätä, SoPan maalivahti Lenni Ylitalo sai pitää itseään lämpimänä pelitauoilla. SoPan pojat järjestivät toisilleen mitä parhaimpia paikkoja, mutta viimeistelyn hiuksen hienosti ontuessa saatiin maaliin toisessa erässä uppoamaan 6 vetoa. Lopputulos SoPalle 1-10. Maaleja tänään tehtailivat Leevi Holmqvist x2, Tero Pikkuhookana x2, Lenni Annala x2, Veeti Mäki, Niklas Åhman, Joona Mäkelä ja Otto Mäki. Syöttöpisteitä haalivat Lenni Annala, Niklas Åhman, Veeti Mäki, Jere Peltonen, Joona Mäkelä, Oskari Niemelä ja Leevi Holmqvist. Maalivahtien torjunnat SoPa 10, KeKi 31.

D2 pelaa ensi viikonloppuna tuplasti kotipelejä, kun lauantaina vastaan asettuu RoKi sininen ja sunnuntaina Kemin Lämärit, molemmat ottelut alkavat klo 12.00. Tervetuloa kannustamaan!!