SoPa D2, D2

TIHC - SoPa

Tornio

D2:lle tappio Torniosta

SoPan D2 juniorit kävivät lauantain ratoksi Torniossa TIHC:n vieraana. Kovaa taistelutahtoa uhkuen, mentaaliharjoituksia bussissa tehden joukkue asteli jäälle. Ensimmäiset viisi minuuttia todella asteltiin, ennen kuin peli lähti käyntiin. Siinä ajassa isännät ehtivät yhden maalin karkumatkalle. Sen jälkeen oli kovaa vääntöä molemmissa päissä ja pojat toteuttivat yhdessä koutsien kanssa laadittua taktiikkaa. Viidentoista minuutin kohdalla Tero Pikkuhookana ohjasi Veikka Koskelon lämärin maaliin ja tasoitti pelin, toisena syöttäjänä Teron maalissa Otto Mäki. Kova vääntö jatkui, mutta erän lopussa TICH kuitenkin punnersi johtomaalin.

Toiseen erään lähettiin intoa uhkuen. Isännät pääsivät kuitenkin livauttamaan yhden maalin loppuun saakka viedyllä viimeistelyllä. SoPan otettua jäähyn iski puolentoista minuutin pituinen musta hetki ja siinä ajassa TICH iski kolme maalia. Peli kaikkiaan oli nopeaa ja nuuskakairalle tyypillisesti fyysistä, jossa mustelmiltakaan ei säästytty. Ottelun tiivis tahti aiheutti pitkät vaihdot, eikä SoPa enää onnistunut maalinteossa TICH taitavan puolustuksen ansiosta. Ottelu päättyi isäntien 6-1 voittoon
Maalivahtien torjunnat SoPan Eino Seppänen 23 ja TICH kollega 24.

Ensi viikonloppuna D2 junnut lähtevät Kemiin Lämäreiden vieraaksi, mikä onkin viimeinen sarjaottelu ennen joulutaukoa