7
JOU
14.00
SoPa D2, D2

Lämärit - SoPa   

Kemi

D2 voittoon Kemissä

D-juniorit matkustivat Kemiin haastamaan Kemin Lämäreitä, edellinen kohtaaminen kotiareenalla hävittiin yhdellä maalilla.

Otteluun saatiin salama-alku Veeti Mäen laittaessa verkon tötterölle jo 38 sekunnin kohdalla. Ajassa 4:07 maalasi vuorostaan Eino Seppänen. Pari minuuttia edellisestä ja tilanne olikin 2-1.
Erätauon jälkeen onnistui Lämärit toistamiseen ja ajassa 31:31 Lämärit meni ensimmäistä kertaa johtoon rangaistuslaukauksella.
Peli oli rikkonainen ja SoPa pääsi 2 kertaa pelaamaan viidellä kolmea vastaan, näistä toinen tuotti tulosta ajassa 33:45 Joona Mäkelän onnistuessa maalin edestä. Seuraavissa kahdessa maalissa oli myös onni SoPan puolella kun kiekot toimitettiin maaliin maalin takaa, tekijöinä Otto Mäki ja Leevi Holmqvist. Pelin lopulla oli, ties kuinka monetta kertaa Lämäripelaaja läpiajossa ja toimitti kiekon maaliin. Lopputuloksena niukka 4-5 voitto SoPan junioreille.


Maalivahtien torjunnat: Lämärit 31, SoPan Lenni Ylitalo 17.

Alkusarja on nyt pelattu ja SoPa sijoittui alkusarjassa neljänneksi, yhden pisteen päähän kolmannesta sijasta ja kolmen pisteen päähän kakkospaikasta.

Ennen tammikuussa jatkuvia sarjapelejä otamme vielä suunnan 15.12. pelattavaan turnaukseen Kemijärvelle.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista