SoPa D2, D2

Lämärit/TICH - SoPa

Kemin jäähalli

D2:lle pisteet murskaluvuin Torniosta

SoPan D2 junnut matkasivat lauantain ratoksi Tornioon pelaamaan Lämärit /TIHC yhdistelmä joukkuetta vastaan. Ottelu aloitettiin vaihtamalla kotisävyiset paidat päälle kentällä.

Peli pyöri alusta alkaen kotijoukkueen päädyssä ja yhdeksän minuutin kohdalla SoPa johti jo 0-5. Syöttöpeli kulki ja pojat polkivat täysillä, kotijoukkueen aikalisä tepsi ja loppuerän aikana SoPa teki enää yhden maalin lisää. Lämärit/TICH:n maalilla riitti säpinää kuten kuvista näkyy.

Toisessa erässä SoPa piti oman pelin kasassa ja maaleja syntyi tasaiseen tahtiin. Pisteitä tänään tehtaili yhteistyössä koko joukkue, tilastomerkinnät Veikka Koskelo (4+3), Veeti Mäki (4+2), Jere Peltonen (3+1), Leevi Holmqvist (2+2), Otto Mäki ja Eero Merenkukka (2+1), Matias Lintula (1+2), Mäkelä Joona (1+1), Niklas Åhman ja Eino Seppänen (0+2), Tero Pikkuhookana ja Lenni Annala (0+1).
Vastaavasti SoPan päädyssä Lenni Ylitalon vierellä nähtiin harvoin tällaista tilannetta. Lenni varmisti SoPalle 0-pelin 12:sta torjunnalla, kun Lämärit/TIHC:n Sodankylässä kiekkotaipaleensa aloittanut Valtteri Ylimartimo torjui ottelussa 63 kertaa.

SoPa D2 jatkaa vahvasti aloitettua kevätkautta ensi lauantaina kotiottelulla Kuusamon Pallokarhuja vastaan.

Tervetuloa kannustamaan joukkuetta klo 14 alkavaan otteluun!!!