KoTU Hockey - SoPa

Kolari

D -juniorit sarjakärkeen Kolarissa

SoPan D -junnut pelasivat lauantaina 1.2. Kolarissa sarjakärki KoTua vastaan.

Ensimmäinen erä päättyi tasalukemiin 1-1. Erätauolla sovittiin toisen erän kuviot ja SoPan pojat saivatkin kirivaihteen päälle taiteillen toisessa 25 minuutin erässä vielä 5 maalia, SoPan maalivahti Veikka Koskelon pitäessä oman maalinsa puhtaana.

Päivän pisteet: Veeti Mäki 1+2, Niemelä Oskari 1+2, Åhman Niklas 0+3, Peltonen Jere 2+0, Merenkukka Eero 1+0, Seppänen Eino 1+0 ja Mäkelä Joona 0+1.
Maalivahtien torjunnat: KoTU 29, SoPan Veikka Koskelo 9.

Kolarissa pelattiin jälleen erittäin fyysistä peliä ja ottelu olikin harvinaisen rikkonainen. Rangaistuksia puhallettiin pelissä kokonaiset 58 minuuttia, joista SoPan pojillekin kirjattiin 18 minuuttia.

D-junnut siirtyivät voitolla sarjan kärkeen, seuraava ottelu pelataan su 9.2. Kemijärvellä KeKiä vastaan.