SoPa D2, D2

PaKa - SoPa

Kuusamo

SoPan D -junioreille tärkeä voitto Kuusamosta

D -juniorit matkustivat hiihtoloman lopuksi Kuusamoon jossa vastaan luisteli sarjakakkonen Kuusamon Pallokarhut.
Jo reilun neljän minuutin kohdalla SoPa siirtyi 0-1 johtoon Jere Peltosen maalilla, syöttöpisteet Otto Mäelle ja Lenni Annalalle.
10 minuuttia ehdittiin pelata ennen PaKan tasoitusmaalia. Peli pyöri suurimmaksi osaksi PaKan päädyssä ja vain Kuusamolaisten maalivahti sai isäntäjoukkueen pidettyä pelissä mukana. Juuri ennen erän loppua Leevi Holmqvist kuitenkin vei vieraat 1-2 johtoon Jere Peltosen syötöstä.

Toisessa erässä nähtiin molemmilta joukkueilta yksi maali, SoPan maalista vastasi Veeti Mäki, syöttöpiste Eero Merenkukalle.

Maalivahtien torjunnat PaKa 48, SoPan maalivahti Veikka Koskelo 17.

SoPa jatkaa sarjakärkenä kun jatkosarjasta on pelaamatta 2 ottelua, seuraava peli pelataan Sodankylässä 14.3. klo 12.00 KoTua vastaan. Tervetuloa kannustamaan!