Kärpät Pohjoinen - SoPa   3 - 11

Haukipudas

SoPa U15 onnistui viikonloppuna vieraissa

SoPa U15 suuntasi halloweenin viettoon syyskauden pisimmälle reissulle Tornioon ja Ouluun. Jälleen reissussa oltiin hieman vajaalla miehistöllä.

Lauantaina Tornion iltapelissä vastassa oli Lämärit/TIHC, jota vastaan ensimmäinen erä lähti takkuisesti, aivan kuin bussissa olisi matkustettu. Jere Peltonen onnistui kuitenkin kahdesti ja erätauolle 0-2 tilanteessa. Kopissa keskustelu auttoi ja toisen erän jälkeen tilanne jo 2-8. Kolmas erä varsinaista maali-iloittelua ja matkaa kohti Oulua jatkettiin 3-16 voiton siivittämänä. Maalivahtien torjunnat lauantaina SoPan Akseli Leppänen 16 ja Lämärit /TIHC kollega 56.

Yöpyminen Jäälihallissa ja sunnuntain ottelu Haukiputaalla Kärpät pohjoista vastaan. Joukkueen avuksi sairastuneita ja loukkaantuneita paikkaamaan saatiin RoKista maalivahti Akseli Leppäsen lisäksi Juho Seljänperä ja Aapo Karppinen. Ottelu oli SoPan hallussa alusta saakka ja ensimmäiselle erätauolle lukemissa 0-4. Toisessa erässä kolme maalia lisää, eikä kolmannen erän notkahdus jäähyineen ja vastustajan kaksine maaleineenkaan saanut punttia tutisemaan. Lopputulos 3-11, maalivahtien torjunnat SoPa 22 ja Kärpät pohjoinen 47

Viikonlopun aikana SoPan pelaajat onnistuivat laajalla rintamalla ja iloista peliä oli ilo myös katsella. Ensi viikonloppuna pääsee kotiyleisö mukaan tunnelmaan kun su 7.11. klo 14.00 alkavaan otteluu New Boliden areenalle vieraaksi saapuu KeKi. Tervetuloa katsomaan, kannustamaan ja kahville!!!