Kausi pakettiin kotivoitoilla
19.3.2018 8:31 Uutiset / SoPa Kiekkoladyt

Ladyjen voitokas joukkue

SoPan Ladyt otti riemukkaasti kaksi voittoa viimeisestä kotiturnauksesta. Ladyjen alle jäi Tihc ja Peki Pink Star. Ensimmäisessä matsissa Tihc tuli päälle lujaa luistelemalla ja pyörittikin Ladyja melkein solmuun. Mutta Ladyt ei lannistuneet vaan koitti pitää oman pelinsä kasassa ja estää vastustajan maalipaikat. SoPan maalissa Suvi Taipola pelasi loistavasti jälleen kerran ja torjui mallikkaasti torniolaisten yritykset. Maalinteko oli haastavaa molemmille joukkueille, kunnes Tytti Lintula näytti mallia miten niitä maaleja oikein tehdään! Ottelu päättyi Ladyjen voittoon 2-0.

Ladyt huilasi yhden pelin verran kun Tihc ja Peki ottivat mittaa toisistaan. Tuon tiukan ottelun voitti Peki 1-0.

Tauko teki Ladyille terää ja Pekiläisiä vastaan lähdettiin heti alusta asti täysillä luistellen ja paikkoja luoden. Nyt saatiin maalipaikkoja pellolaisten päähän, mutta on se maalinteko vaan taitolaji. Pellolaisetkin pääsivät kokeilemaan, mutta Suvia ei yllätetty kertaakaan tässä turnauksessa. Isot pointsit siitä. Ladyjen maalihanan avasi tässäkin pelissä Tytti Lintula kaksi kertaa ja Sani Piirainen kerran. Pointsit Ladyille lukemin 3-0.

Turnaukset on nyt pelattu tältä kaudelta. Tosin yksi rästipeli etpolaisten kanssa on vielä kenties edessä. Ladyt kiittää valmentaja Saulia ja huoltaja Seppoa ja Teijaa jo tässä vaiheessa. Kiitokset myös Ahto-kentänhoitajalle, sekä muille jotka olette olleet mukana Ladyjen touhuissa.


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Lokakuu   »
Kategoriat