D2 pinnisti voiton KiPSista.
Julkaistu: 27.10.2018 00.00

Lauantaina 27.10. SoPa D reissasi pitkästä aikaa vieraille jäille. KiPSin poikajoukkue isännöi jo klo 11 alkanutta ottelua. SoPa lähti peliin ja naapurin kaatoin kahdella täydellä kentällisellä ja viimeisenä pilarina Kasperi-maalivahdilla. Pikkuhookanan tehoveljet olivat tällä kertaa reissun takia pois riveistä ja vahvistuksena oli E1:n puolelta jo toista kertaa vahva ja taitava Peltosen Jere.

SoPa aloitti maalinteon, mutta isännät eivät hätkähtäneet. Ensimmäisessä erässä sopalaisten senssit olivat hetkittäin vähän sekaisin. KiPS pääsi läpiajoihin ja kylvämään tuhoa niiden kautta lukemiksi myös maalitilastoihin. Välillä koko kentällinen hyökkäsi ahnaasti ja kiekonmenetyksen jälkeen jälki oli sen mukaista.

Toiseen erään tuli takaa-ajoasemasta sisuuntunut SoPa. Vaihtoaitiossa kuului enää yksi viesti: kannustus. Pelaajat ottivat henkiset aseet käyttöön ja samalla myös kasvoi luisteluvauhti ja paranivat otteet jokaisella paikalla. Maalinteossa joukkue onnistui hienosti kuopusta myöten ja omassa päässä Kasperi napsi koppeja minkä ehti.

Tiukille silti SoPa D joutui, taas, kittiläläisten kanssa. KiPS niittasi viimeisen kavennuksensa pari sekuntia ennen loppusummeria. Onneksi näistä maalijuhlista jäi kuitenkin meille mieluista lukemat: 10-11!

Hieno voitto, joukkueen yhteinen palkinto. Onnistumisia tuli monelle ja parantamisen varaa jäi yhtä monelle. Parhaan pelaajan palkinnon sai kuuden tehopisteen Lenni Ahola.