PaKa oli tyly isäntä SoPalle, pisteet Kuusamoon.
Julkaistu: 22.09.2019 00.00

PaKa otti SoPasta selkävoiton kotihallissaan. Ottelu päättyi lopulta lukemiin 9-2. Ensimmäisen erän taistelu oli vielä hyvää, tilanne erätauolle lähtiessä oli 1-1.

Toisessa erässä vahva ja luisteluvoimainen PaKa otti jollain tapaa oman tekemisensä pasmoissa seonneen SoPan täysin pyöritykseensä. Maalivahti Joona Lampela sammutteli tulipaloja minkä pystyi. Ottelu karkasi sopalaisilta hanskasta isäntien latoessa lisää maaleja seitsemän kappaletta, kun taas vastaavasti SoPa onnistui maalinteossa vain kerran.

Kolmas erä osoitti, että jokseenkin toivottomassa tilanteessa SoPa silti vielä yritti ja taisteli. PaKa niittasi lopputulokseksi selkeät lukemat 9-2. SoPan tehoista vastasivat Pikkuhookana ja Juntunen kumpikin yhdellä maalilla sekä kukin yhden syöttöpisteen arvoisesti pelanneet Siirtola, Kontsas ja Kuusela. Tsempparipalkinnon ottelusta sai Sampo Pikkuhookana.

Suunta on tästä ylöspäin ja töitä on tehtävä. Seuraava kotipeli pelataan LiKia vastaan lauantaina 28.9.