Julkaistu: 30.01.2020 00.00

Ladyjen alkuvuoden kuulumisia

Ladyjen vuoden alun turnaus ei alkanut ihan niin kovalla pöhinällä kuin aikomus oli. Sopa lähti haastamaan Rovaniemelle Rokin harraste naisia sekä nais Panttereita. Ensimmäinen peli oli Rokin harrastetta vastaan. Peli päättyi 5-0 Rokille. Sopan Ladyjen peli oli sekavaa ja peli-ilo hieman hukkateillä. Peli oli alusta saakka aika laimeaa, eikä yhteistä säveltä kentällisillä löytynyt. Yksilöinäkään ei onnistuttu.

Pantteri pelin ensimmäinen erä ei juuri pelillisesti Sopalta muutosta tuonut. Erätauolle mentiin 4-1 lukemissa Pantterien hyväksi. Toinen erä alkoi Piia Kaarniemen muutamalla osumalla tilanteen kavetessa 4-3. Pantterit eivät suostuneet tällaiseen menoon niin helpolla ja saivat livautettua Sopan Paula Pietikäisen taakse häkin siirtyen parin maalin johtoasemaan. Sopa kokeili pelin viime minuuteilla maalivahdin poisottoa hakeakseen kavennusta tilanteeseen. Se tuotti tulosta, koska 30 sekuntia ennen pelin loppua hyvän avauksen ansiosta Meri Pyhäniemi sai viivalta osuman häkkiin. Peliaika loppui Sopalta kesken, pelin päättyessä lukemiin 5-4 Panttereille.

Lauantaina 1.2.2020 Sopa Ladyt lähtee hakemaan pisteitä Limingasta vastassaan Liki sekä Tornion TIHC mimmit.