U11 avasi sarjakauden Kemijärvellä
Julkaistu: 17.10.2021 11.12

U11 aloitti vihdoin oman kautensa syysloman kynnyksellä lauantaina Kemijärven Wirta-areenalla. Vastassa oli tänään RoKin keltainen ja RoKi sininen.

Ensimmäisessä pelissä vastaan tuli RoKi Sininen, jonka kanssa ottelu oli tasaista vääntöä alun tunnustelun jälkeen. Ottelu päättyi 6-8 RoKi Sinisen voittoon. Pakkien uurastus, nopeat vastahyökkäykset ja alivoimapelaaminen saivat kiitosta vastuuvalmentaja Sakari Hietaselta. Ensimmäisen pelin SoPa:n tsempparina palkittiin varakapteenin natsat lauantaina saanut Luukas Siikaluoma. Maalilla töitä teki ahkerasti debyyttinsä isolla kentällä tehnyt Tuure Lehtilä.

Toiseen otteluun SoPa lähti nälkäisellä asenteella RoKi Keltaista vastaan. Peli oli 1.erässä tasaista ja hyviä tilanteita oli molemmissa päissä, mutta erätauolle lähdettiin maalitta. Toisessa erässä RoKi laittoi vauhtia peliin ja hienojen yksilösuoritusten myötä RoKi Keltainen runnoi voiton selkein lukemin 1-8. Maalissa hienoja torjuntoja säväytteli myöskin tänään debyyttinsä isolla kentällä tehnyt Santeri Särkelä. Tsempparina palkittiin Pyry Suokko.
Kausi on nyt avattu ja tästä on hyvä lähteä eteenpäin seuraavaa turnausta kohti.Pelit jatkuvat kotiturnauksessa 6.11.2021, jolloin vastassa ovat pienpelien merkeissä RoKi Valkoinen ja Et-Po-72