Jalkapallokoulu käynnistyi maanantaina
9.6.2020 21:00 Uutiset / Jalkapallokoulu

Jalkapallokoulu aloitettiin 8.6 maanantaina

Sodankylän Pallon jalkapallokoulu startattiin maanantaina kello 16.45 Juho Luukkosen johdolla. Jalkapallokouluun osallistuneita olivat 34 lasta, ikähaarukan ollessa 2010-2015 syntyneet. Harjoituksissa oli paljon iloista porukkaa, ja varsinkin harjoitusten jälkeen näkyi paljon iloisia ja tyytyväisiä kasvoja. Aurinkoinen sää täydensi aloituksen. Voidaan siis todeta että jalkapallokoulun aloitus oli kaikin puolin onnistunut.

Jalkapallokoulussa jaetaan ryhmät ikäluokkien mukaan, jolloin saadaan harjoiteltua omanikästen seurassa.

Lasten harjoitusten ohella vanhemmille pidettiin infotilaisuus. Siinä SoPa:n jalkapallojaoston puheenjohtaja Jake Suopanki kertoi, että jalkapallokoulun pohjalta on tarkoitus perustaa 2012-2013 syntyneiden tyttöjen ja poikien joukkue. Joukkueen harjoitus jalkapallokoulun lisäksi on keskiviikkoisin klo 16.30-17.30. Aloitus on 10.6. klo 16.30. Tervetuloa!

Lisäksi Suopanki kertoi, että seura tarjoaa kaikille halukkaille maksuttoman maalivahtikoulutuksen peruskurssin maanantaisin klo 16.00-17.00. Siihen ilmoittautuminen puheenjohtajalle jake.suopanki@gmail.com.

Infossa SoPa:n jalkapallojaoston varapuheenjohtaja Annukka Karppinen kertoi Palloliiton Futisvanhemman startista, jonka seura on ottanut käytäntöön kaikkien jalkapallokoululaisten vanhempien tehtäväksi. Se on tietoisku jalkapallotoiminnasta lapsen, vanhemman ja seuran näkökulmasta. Futisvanhemman startti tehdään netissä osoitteessa: https://www.futisstartti.fi/. Sen täytettyään pyydetään vanhemman ilmoittavan tehdyksi Karppiselle annukka.karppinen27@gmail.com.   
Lisää uutisia
Jalkapallokoulu
«  Joulukuu   »
Kategoriat