Esittely
Ottelutilastot
HauPa/2 - SoPa
2018 - Edustus - Nelonen Pohjois-Suomi
Klo 19:00 Pateniemi, Oulu
12
Tou

Otteluraportti


Onnistuneen aamun jälkeen SoPa matkasi Haukiputaalle HauPa/2 vieraaksi. Ottelusta odotettiin kovempaa kuin aamun pelistä, mutta voittoa lähdettiin silti varmoin mielin hakemaan. Onneksi Kalle Onnela oli valmiiksi Oulussa tuoreiden jalkojen kanssa.

Ensimmäinen puoliaika alkoi ja vastustaja yritti lyhytsyöttö peliä. Tämä ei kuitenkaan SoPaa hätkäyttänyt vaan puolustus toimi. Tuomarin linja oli heti alusta selvä. Vain pahimmat rikkeet pois. Peli oli tasaista ja maalipaikkoja ei hirveästi syntynyt kumpaankaan päähän. SoPa oli kuitenkin niskan päällä koko ajan aamuisesta pelistä huolimatta. Vastustaja vaihteli kokoajan pelaajiaan, mutta edes tämä ei SoPaa hätkäyttänyt. Puoliajan lopulla SoPa iski ensimmäisen maalinsa. Sattasen raketti Jyrki Apukka laittoi pallon varmasti maaliin. SoPa:n kannalta hyvä ensimmäinen puoliaika.

Toinen puoliaika alkoi tasaisella väännöllä. Pallo liikkui päästä päähän, mutta näytti, että kotijoukkueella painoi enemmän jalka kuin vierailla. SoPa jatkoi painetta ja 52 minuutilla hienon syöttelyn päätteeksi Jake Suopanki syötti paikan Kalle Onnelalle tyhjään maaliin, ja Onnela pisti pallon varmasti sisään. Peli jatkui tasaisena ja tilanteita syntyi, mutta lopputulos pysyi samana. SoPa 2-0 voittoon ja päivän saldona 6 pistettä. Loistava sarjan avaus SoPalta!

Käykää ottamassa SoPa:n instagram haltuun @sodankylanpallo78. Sieltä löytyy videota maaleista ja kuvia menneistä ja tulevista otteluista

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
HauPa/2 0 - 2
(0-1)
36' Maali Apukka Jyrki

36' Maalisyöttö Brazil Allan

52' Maali Onnela Kalle

52' Maalisyöttö Suopanki Jake
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Joulukuu   »