Pojat C 06, P15 Kakkonen

SoPa - PonPa  6 - 1

Sodankylän Urheilukenttä

C-pojille selvä voitto Ponkilan Panttereista

C-poikien joukkue kohtasi kotonaan Muhokselta Sodankylään saapuneen Ponkilan Pantterit (PonPa) 24.7. pelatussa ottelussa. Joukkueiden edelliset ottelut olivat olleet tiukkoja ja vähämaalisia joten odotettavissa oli tiukka kamppailu. Edellinen kohtaaminen päättyi SoPa:n voittoon vain muutamia sekunteja ennen ottelun päättymistä Muhoksella ja viime kaudelta SoPa:lla oli takanaan tappio. Ennakkoon tiedettiin PonPa:n olevan hyvää ja kurinalaista jalkapalloa pelaava joukkue, joka pystyi pitämään pallon hyvin omassa hallussaan ja hyödyntämään joukkueen useita nopeita pelaajia.

SoPa:n valmentaja Tomi Karppisella oli hyvin muistissaan vastustajan pelitapa ja joukkueen harjoitukset edellisellä viikolla kärsityn tappion jälkeen olivat onnistuneet hyvin. Ennen ottelua kopissa pelaajille saatiin hyvä henki päälle ja vastustajan vaatima pelitapa oli kaikkien tiedossa. Joukkue lähti hyvällä asenteella otteluun ja sai heti hyvän startin kun Kalle Tarsan vetämä komea vapaapotku upposi vastustamattomasti PonPa:n verkkoon jo ottelun neljännellä minuutilla. SoPa jatkoi maalin jälkeen omaa hyvää peliään ja sai hyvin pidettyä PonPa:n nopeat pelaajat kurissa ja pystyi hallitsemaan ottelua ja pitämään sen PonPa:n päädyssä. Ensimmäisen puoliajan jälkeen tilanne olikin turvallinen 5 -1 SoPa:lle.

Toisella puoliajalla SoPa jatkoi omaa ja vakuuttavaa tekemistään, ja sai upotettua vielä yhden maalin PonPa:n maaliin. Ottelu päättyikin ansaitusti SoPa:n 6 -1 voittoon osan pelaajista jatkaessa suoraan ottelun jälkeen Kolariin tukemaan miesten edustuksen ottelua. C-poikien seuraava ottelu on kotona Sodankylän urheilukentällä lauantaina 31.7. klo 15:00 FC Raahea vastaan. Joukkueen kesä on ollut hieman rikkonainen muun muassa poikien rippileirien takia, mutta nyt selkeästi nousukuntoinen jengi on taas koossa ja valmiina kohtaamaan raahelaiset voitokkaasti kotonaan. Loppukaudesta onkin odotettavissa hyvä, sillä joukkue on parantanut pelaamistaan pienen heikomman jakson jälkeen. Ratkaisijoita löytyy nyt laajalla rintamalla ja otteluiden pallollinen hallinta on kehittynyt. Tervetuloa kaikki kannustamaan urheilukentälle tulevana lauantaina 31.7. klo 15:00 SoPa voittoon ja katsomaan kuinka kotikylän pojat pelaavat hyvää ja viihdyttävää jalkapalloa.

Tilastot

6 - 1

PonPa
(5-1)
4'MaaliTarsa Kalle
19'MaaliKarppinen Akseli
19'MaalisyöttöVäänänen Oula
20'MaaliLintula Cristian
20'MaalisyöttöVäänänen Oula
33'MaaliKarppinen Akseli
33'MaalisyöttöVäänänen Oula
37'MaaliKarppinen Akseli
37'MaalisyöttöVäänänen Oula
66'MaaliLintula Cristian