Edustus, Nelonen Pohjois-Suomi

OuRe - SoPa

Castren, Oulu

SoPa päätti kauden voittoon ja mestaruuteen!

SoPa oli jo varmistanut sarjavoiton ennen peliä, mutta kausihan on aina hyvä päättää voittoon. SoPa lähti reissuun hieman kapealla jengillä, sillä pelaajia oli mukana vain 14. OuRella ei myöskään ollut suurempaa panosta viimeiseen peliin, joten pelistä oli odotettavissa hyökkäysvoittoista molemmilta puolin.

Peli lähti liikkeelle vauhdikkaasti ja SoPa vastasi ensimmäisestä maalista. Kulmapotkun jälkitilanne tuli Jake Suopangille, joka toimitti pallon uudelleen maalille ja suoraan Allan Brazilin päähän, joka puski tilanteeksi 1-0 Sopalle. Ottelua pelattu tässä vaiheessa 27 minuuttia. Muutama minuutti myöhemmin Jake Suopanki alusti sinisten toisen maalin komealla nousulla ja lujalla syötöllä takatolpalle, johon ensimmäisenä liukui Niko Pettersson. Pallo takatolpalta tyhjään maaliin ja tilanne 2-0! Peli jatkui vauhdikkaana ja maalien sijaan saatiin nähdä muutama keltainen kortti varoituksen merkiksi molemmin puolin.

Ottelun lopullinen niitti tuli pelikellon näyttäessä 85 minuuttia. Keskikentän kuningas Allan Brasil vapautti härkämäisen Tuomas Kemin läpiajoon ja "Dentist" ei näistä paikoista erehdy. Varma sijoitus alakulmaan ja tilanne 3-0! Ihan ottelun lopussa loistavasti koko kauden pelanneen Hermanni Aikion nollapeli mureni, kun OuRen Crispus Kiongo pääsi kaventamaan tilanteeksi 3-1. Harmittava juttu, mutta tämä kaikki unohtui päätösvihellyksen soidessa ja päättäessä samalla koko kauden vapauttaen siniset juhlimaan mestaruutta.

Mahtava juhlakausi takana, josta jää paljon iloisia muistoja elämään pitkäksi aikaa! Kiitos kaikille tukijoille ja kannattajille! Ensi kaudella nähdään 3. divarin merkeissä!!!