Sopa U15, U15AA

SoPa - KeKi  13 - 1

New Boliden Areena

SoPa U15 kausi käyntiin voitolla

Joukkueen ensimmäinen täyspitkä ottelu takana ja vielä pojat jaksoivat yleisöä hauskasti kannustuksesta kiittää.

Ensimmäinen kymmenen minuuttia pelattiin KeKin kanssa tasaisesti, toki tuossakin ajassa yksi maali SoPalta hylättiin. Sitten hanat aukesivat ja ensimmäinen erä päättyi SoPalle 4-0, toisessa erässä 3 pistettä lisää. Mutta sitten 3. erän alkuun pieni nukahdus ja KeKin avausmaali 5 sekuntia erän alusta. Tästä sisuuntuneena pojat liikkuivat 3. eränkin liukkaasti ja maaleja tehtiin 6 lisää lähes koko joukkueen päästessä tilastomerkinnöille. Lopputulos 13-1. Ilahduttavan hyvin joukkue on hitsautunut yhteen, vaikka jalkapalloilijat ovat ehtineet jäähallille vasta pari viikkoa sitten. Lisäksi paluumuuttaja Lenni Ahola on heti istunut porukkaan ja olikin pistenikkareiden kärkipäässä

TuKista lainassa olleelle maalivahti Venni Korhosella kirjattiin 21 torjuntaa ja KeKin kollegalle 55.

U15 joukkue jatkaa ensi lauantaina kotiottelulla Edustusjoukkueen ”lämppärinä” klo 12.00 alkavalla ottelulla RoKi keltaista vastaan. Tervetuloa kannustamaan!!

Tilastot

13 - 1

KeKi
4 - 03 - 06 - 1
11'MaaliAhola Lenni
11'MaalisyöttöMäki Otto
14'MaaliMäki Veeti
14'MaalisyöttöPeltonen Jere
15'MaaliAhola Lenni
15'MaalisyöttöPeltonen Jere
19'MaaliMäkelä Joona
19'MaalisyöttöKoskelo Veikka
22'MaaliPeltonen Jere
22'MaalisyöttöNiemelä Oskari
24'MaaliMäki Veeti
24'MaalisyöttöPikkuhookana Tero
24'2. maalisyöttöHolmqvist Leevi
29'MaaliHolmqvist Leevi
29'MaalisyöttöMäki Veeti
29'2. maalisyöttöÅhman Niklas
48'MaaliMäkelä Joona
48'MaalisyöttöPeltonen Jere
48'2. maalisyöttöAhola Lenni
49'MaaliMäki Otto
49'MaalisyöttöMäki Veeti
50'MaaliAhola Lenni
50'MaalisyöttöNiemelä Oskari
51'MaaliMäki Veeti
51'MaalisyöttöMäkelä Joona
51'2. maalisyöttöPeltonen Jere
56'MaaliMäkelä Joona
56'MaalisyöttöÅhman Niklas
57'MaaliAhola Lenni
57'MaalisyöttöPeltonen Jere